Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 éves pasi randira hív, vacsi, akkor azt akarja, hogy mindjárt menjek is fel hozzá?
pénzt öl egy nőbe............itt a baj
amúgy normális esetben nem
Ez a baj hogy rögtön a legrosszabbra gondoltok. (persze relatív kinek mi a rossz)
De ahogy írták nem feltétlen.
Van aki egészen normális is ám :)
Hívott azóta?
Mondtad, hogy neked ez túl korai?
Ha elmentél vele randizni jogosan gondolhatta, hogy el tudnál képzelni szexet is vele. Ha jól sikerült a randi, csók, simi, stb, akkor jogosan gondolhatta, hogy továbbra is el tudnál képzelni szexet vele.
A mikor-ban nem sikerült megegyeznetek.
Majdnem 10 évvel fiatalabb vagyok.
Amúgy még pont furcsán is jött ki, mert megismerkedtünk, elkérte a számom, de csak két hetet van itthon, mert épp külföldön dolgozik. És a randi után pár napra rá ment is már vissza. Azóta nem hívott. De a randi után egy nappal, este 10-kor dobott egy smst, hogy lenne-e kedvem találkozni. Ezt is elég furának tartom, hogy éjjel írt... Nem tudom, hogy azért nem hívott, mert nincs itthon, vagy mert nem tetszett neki, hogy nem mentem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!