Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért tényleg istenítenem kéne?
Tehát a barátom egy héten egyszer nyal ki (jobb esetben nagyon ritkán kétszer ) . Ez az egyetlen tevékenység amivel nekem orgazmust tud okozni. Én többet igényelnék. Próbáltam vele beszélni erről, kértem is rá. Viszont hiába azzal jön ne erőltessem majd csinálja ha kedve van. Vagy azt mondja na majd most kinyal és nem lesz belőle semmi. Megint mikor szóváteszem különböző kifogásokkal jön pl.: nem volt már rá idő (pedig ott volt egy egész délután rá).
Nem vagyok már benne biztos, hogy normális az hogy én többre vágyok. Ráadásul megkapom rendszeresen is, hogy biztos nem élvezem vele a szexet amiért azt szeretném, hogy kinyaljon.
Azért ne légy ideges mert nem minden nő veszi be a hülye dumát. .. 😅
Vagy szingli vagy és így próbálsz ,, csajozni, ,? Mert akkor Bocsánat 😂
Nem kemènykedès volt hanem érdekes legalábbis szerintem , hogy itt minden férfi szeret nyalni napi 3x , szex is jöhet napi 4x ..+ mindent szeretnek minden jöhet .. Tehát számomra ez a szàjkaratè. Tapasztalatom szerint az ilyen egy nagy 0 az ágyban aki viszont nem dicsekszik mert minek na az a jó.
Most nem rád gondoltam.
Viszont felesleges közvélemény kutatást csinálni kérdező mert ha neked ez kevés és nem is mutat hajlandóságot a változásra akkor lépni kell.
Illetve a 9es válaszolóval is egyet értek.
A napi szintű nyafogás se jó illetve lehet az íze kinézete se jön be...hallani azért ilyet is.
A kilencessel tudok egyet érteni.
Oké hogy te igényled,de lehet ő csak azért csinálja hogy neked jó legyen azt a heti egyet is,és egyébként nem szereti csinálni.
Neked se esne jól,hogyha naponta nyaggatna hogy sz*pd le és nyeld is le.
Plusz napi 8-10 óra munka után nem biztos hogy mindig van kedve.
A szex az arany közép,mindkét fél élvezi általában. A nyalás csak neked a szopás csak neki okoz orgazmust. És pont.
Nem állok senki pártjára,de ne erőltesd. Ha nem csinálja szivesen de te többet igényelnéd,keress olyat aki kielégíti az igényeid.
Haha kérdező!
Azért képes voltál lepontozni, mert rávilágítottam arra h lehet h nem a pasid a hibás hanem mondjuk te?
9es voltam
Nekem pont ilyen a csajom. Azért nem tudom őt megérteni, és nem hiszek ezeknek a "na majd este jól leszoplak" és hasonló megnyilvánulásoknak, mert ezekből nem lesz semmi, illetve van összehasonlítási alapom.
Volt olyan barátnőm, aki ilyet soha nem mondott, mert ahogy végigfutott az agyán a gondolat, már kapta is be. Na ez a különbség ember és ember között.
Kérdező, a te esetedben is ez a helyzet, nyilván lenne olyan férfi aki jobban illene hozzád szexuális téren. Nincs ezzel semmi gond, ha szereted a párod, akkor szeresd így ahogy van, mert megváltozni nem fog. Egyszerűen ő ilyen típus, ennyire van igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!