Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet ezert nem esik jol a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezert nem esik jol a maszti?

Figyelt kérdés

Nemregen szakitottam egy hosszu kapcsolatot meg. Az oka mindegy. De kivanom a szexet az erintest, megis nem esik jol ha magamhoz nyulok?

Valahogy elmegy a kedvem tole, vagy ha befejezem akkor nem jo erzes tolt meg.

Massal is volt ilyen szakitas utan ? Termeszetes reakcio ez?

2018. máj. 23. 05:57
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Igen egy jó kiadós szextől nincs jobb!
2018. máj. 23. 06:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg kicsit még kivagy. Majd elmúlik.
2018. máj. 23. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb kapcsolatom vége után amikor újra elkezdtem masztizni nekem is ilyen volt. 1-2 hét után ujra élveztem az masztiz. 21l
2018. máj. 23. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár te nyilván lány vagy kérdező, de én férfiként egy szerelmi csalódás után rá se bírtam gondolni. Kb 2-3 hétig még reggeli merevedésem sem volt. Aztán már elkezdett fájni a herém és kénytelen voltam tenni ellene, de nekem is nagyon rossz érzés volt és nagyon nehezen ment. Pedig ekkora kiesés után 2 perc alatt el kellett volna mennem.
2018. máj. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!