Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok maszti-délutánt tartani?
Figyelt kérdés
Amikor nincs semmi dolgotok, és az egész délután (nap?) arra van szánva, hogy minél többször kiverjétek? Mi ilyenkor a program? Milyen módszerekkel végzitek az önkielégítést? Hányszor sültetek el a legtöbb alkalommal? Az alkalmi szünetek (wc, kaja stb.) mellett mennyi ideig tartott ez a játék?2018. ápr. 26. 11:00
1/10 anonim válasza:
Nem, mert dolgozunk. Ezt csak az unatkozo kiafiuk csinálják.
2/10 A kérdező kommentje:
Miért? Szerinted aki dolgozik, az nem is maszturbál? :o)
2018. ápr. 26. 11:12
3/10 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D:D Zseniális ez az oldal. Gyöngyszem kérdés. Soha életemben nem vertem úgy, hogy előre betáblázom. Amikor volt idő és lehetőség és rámjött, vagy tényleg nem volt mit csinálni és baromira unatkoztam akkor vertem. Még nagyon régen volt, hogy nem volt meló egyik nap és nem tudtam mit csinálni, akkor egész nap csináltam. Nem csak délután. Akkor 10x csináltam. Nem úgy álltam hozzá, hogy szünetet tartok, hanem csináltam volna én mást, csak nem volt mit és megint kaptam hozzá egy kis ingert. Így meg nem tudnám mondani, hogy mennyi idő telt el 2 között. Ennek kb 12 éve és akkor még kellemetlenül tomboltak a hormonok és alapból az volt, hogy ha állt, akkor 1 nem volt elég, mert továbbra is úgy maradt mintha viagrát szedtem volna be. Szóval mindig ki kellett vernem még egyszer. Elég nagy nyűg volt.
4/10 A kérdező kommentje:
10 kör? Az nem semmi, gratulálok! Amúgy igen, ilyesmire gondoltam, amikor pl. szabadnapon vagytok, nincs otthon senki, hát magától jön a gondolat, hogy csak ki kéne verni, nem?
Ilyenkor lehetne az ember akár egész nap is meztelenül, ez már önmagában izgalmas, egész nap lehet hokizni, amikor csak kedv van, nem kell zárt ajtó mögött játszani, ahogy máskor előfordul azért... :o)
2018. ápr. 26. 12:19
5/10 anonim válasza:
maszti hónapokat szoktam tartani
6/10 anonim válasza:
Ahogy az előttem író írja! 12-őt egy évben!
7/10 anonim válasza:
Persze. Változó, mennyire kívánom és mennyire izgató a gondolat vagy felnőtt film.
8/10 anonim válasza:
"Gratulálok" lol mert aki tízszer ki tudja veri a phaszát egy nap, annak már gratulálni kell ...
9/10 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de lehet kényeztetem ma majd magam :)
10/10 anonim válasza:
Szoktam maszti 7végét csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!