Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet vissza tartani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet vissza tartani a magömlést?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha el se kezded.
2018. ápr. 24. 09:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Vicces!
2018. ápr. 24. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Az agyban dől el,próbálj meg valami semleges dologra gondolni,szex közben lassíts,tart egy pici szünetet.Esetleg a makkod alatt két ujjaddal próbáld pár másodpercig elszorítani.
2018. ápr. 24. 09:32
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Én tartottam szünetet de puncin belül hozzáért valami és elsültem
2018. ápr. 24. 09:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem tartottál elég hosszú szünetet.
2018. ápr. 24. 09:44
 6/11 anonim válasza:
A párna megharapása és nyelvel közbe megnyalása nekem segít mert egszerűen az anyaga annyira nem oda illik hogy enyhűl az elmenés vágya kicsit kizökkent és nem feltűnő ha ráhajolsz és a fejedet mellétesed a nyakához és ott harapod közbe a párnát egy félpercig
2018. ápr. 24. 09:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Izgasson, és az orgazmus előtt hagyja abba. Vagy gondolj valami tök semleges, illetve inkább szexuálisan "lohasztó" dologra, miközben kényeztet akár kezzel, akár szájjal. Próbálj minél később elmenni.

Gyakorolni kell. Nem megy csak úgy.

2018. ápr. 24. 10:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Volt hogy elengedte hirtelen de akkor is spriccelt
2018. ápr. 24. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Fejben kell a kontroll.. le kell állni kicsit, vagy lassítani... nekem régen az is bevált, hogy hogy a mutató ujjal a makk felső részét megnyomom egy ideig... szóval gyakorlat, tudatos kontroll.
2018. ápr. 24. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a here visszaszivás vagy húzás jön be
2018. ápr. 24. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!