Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogy vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogy vagytok képesek visszatartani, kontrollálni a magömlést?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy férfiak képesek erre. Így akár órákra el tudják húzni az orgazmusukat.

Erre rá lehet érezni vagy gyakorolni lehet? :D

Tehát arra gondolok, hogy épp action van és izomból nyomjátok, tök jó érzés természetesen, izgalmi állapotban is vagytok elég "keményen" de mégsem mentek el, visszatartjátok és ugyanolyan intenzitással tudjátok csinálni. ilyen tényleg van?

Nekem jelentősen le kell lassítanom, illetve meg kell állnom ha például óráig akarom húzni, de az meg a partneremnek nem jó, ha sokszor leállok. Ha hosszú-hosszú ideig akarom csinálni megállás és élvezés nélkül, arra születni kell?

2018. ápr. 19. 13:08
 1/6 A kérdező kommentje:
úgy tudom hogy a PC izommal lehet ezt kontrollálni, tehát húzzam össze a fenekem? :D
2018. ápr. 19. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Én 10 évig jógáztam, a gyökér csakra ( gát) tájéki izmaimat elég rendesen erősítettem... valóban sokat segített, ha nem akartam még elélvezni, de ehhez nagyon sokat kell gyakorolni...a biztos módszer nálam is, ha kicsit megállok, lassítok.
2018. ápr. 19. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én simán bírom akár 2 óráig is, de a páromnak elég a 10 perc, utána fáj neki. Én a gondolataimmal irányítom, amikor már majdnem ott vagyok, rágondolok a pl. munkahelyemre, vagy egy kényelmetlen szituációra, és nyertem vele 10 percet. Nálam ez bejött eddig.
2018. ápr. 19. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
VAN AGYUNK!
2018. ápr. 19. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én párom is sokáig bírja... de nekem kellemetlen mert mintha ő nem élvezné... vagy nem tudom nekem ez elég fura
2018. máj. 18. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudom visszatartani, de nem is akarom és nem is kell szerencsére.
2019. okt. 15. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!