Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kontrollálni magam szex terén?
Barátommal másfél éve vagyunk együtt, a kapcsolatunkban szex terén én vagyok a dominánsabb, amíg ő beérné napi 1 aktussal én napi 3x legalább rámászok és szeretkezünk. Múltkor említette hogy kezd már kicsit sok lenni neki ez a mennyiség így állandóan. Csak hétvégén szoktunk együtt lenni, viszont most hagytam abba a fogamzásgátló szedését, amiről köztudott hogy a tabletta csökkenti a szexuális étvágyat, így most tabletta nélkül hétköznap is teljesen felvagyok izgulva és bevagyok nedvesedve, hétvégén meg valami őrült szexmániásnak néz a barátom hogy csak a szexre tudok gondolni a kapcsolatunkban és más nekem nem számít.
Nemtudom hogy lehetne ezt lecsökkenteni, a maszturbálás nem az én műfajom, nem szívesen csinálom főleg ha van barátom és hétvégente együtt vagyunk, de neki sok vagyok már.
Valami ötlet?
Szia
Én nem bánnám a napi hármat
Nekem nagyon bejönne :D
Szerintem meg egy kisiskolás tini vagy aki feltett egy provokatív kérdést és várja az ajánlatokat privátban.
Illetve élvezi hogy a sok szexuális-éhenkórász csorgatja a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!