Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem kíván engem? Én 18F Ő 17L
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, nagyon félénk volt az elején, de 3-4 hónapja elkezdtünk pettingelni és azóta nem is áll másból a "petting", hogy én kinyalom, megújjazom csókolgatom a nyakát ő néha néha megcsókol aztán mindig elélvez. Összesen 2x szopott le, mind a kétszer elélveztem azóta semmi. Nem kíván? Szex szóba se jöhet, mikor felhoztam a témát... ez még túl korai neki még 2-3 év kell. Én nagyon szeretem, de nekem kellene a testi kielégültség is.#szex #párkapcyolat
2017. okt. 4. 19:26
1/9 anonim válasza:
Ilyen dedós korban (17-18 évesen) nem kéne bohóckodnotok.
2/9 anonim válasza:
Rákérdeztél már nála,hogy ezt miért csinálja?
3/9 anonim válasza:
Sajnállak téged tényleg, alázás vagy bántás nélkül.
Én 17 évesen veszítettem el az ugyanilyen korú barátnőmmel, akivel 1 hónap együttlét után pettingeltünk és újabb 3 hónap után feküdtünk le.
Ez a lány nem érdeklődik a szex iránt egyáltalán és/vagy nem kíván téged egyáltalán. Ha vele maradsz, később csúnyán meg fogod ezt bánni.
4/9 anonim válasza:
A kapcsolat lényege a kommunikáció. Lehet hogy szorong. Fél a teherbeeséstől. 18 éves kora előtt nem akar sexelni. Éretlen még,mert a kor nem minden. Biztos hogy kíván és szeret téged,különben nem szopna le. Beszéljétek meg,de ne az után,hogy visszautasított!
5/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele, de minden tiszteletem a tiéd hogy kibírtad hogy 2x szop-tt csak le.
6/9 anonim válasza:
Ez lany bohocnak nez teged haver.
Ha a szajaba elveznel minimum annyiszor ahanyszor kinyalod, ennyi ido utan akkor is kerdes lenne hogy rendben van-e ez dugas nelkul. Gondolkodj.
Szerintem potlek vagy amig ne talal valaki mast akinek "odaadja feltett kincset".
7/9 anonim válasza:
A kérdésben 17 éves lányról van szó, miért nem törlik a kérdést?
8/9 anonim válasza:
5. Érdekes fogalmad van a tiszteletről. Tudnád, ennél mennyivel durvább dolgokat kibírnak egyesek, és most nem a szexualitásra gondolok!
9/9 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit önző a lány és ennyi. Ilyen idősen sokan csak magukra gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!