Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után már nem szeret és nem kíván engem?
Megmondta nem? Fáradt.
Miért kell ezek után kombinálni???
Nekem is van, hogy nem tudok elmenni. De ettől még nem rossz a szex. Ilyenkor kicsit később kellene folytatni, szünet után pl.
Amúgy könnyen lehet, hogy nem stimmel valami. Szerintem próbálj magadra figyelni. Hogy te egy klassz valaki legyél, nem valami befordult depis itt, jó társaság, vicces, művelt stb. És ilyen alapról tudod esetleg valahogy átbillenteni ezt.
Gondolkodj el azon, hogy mi izgalmas van bennetek, mi olyanok történnek, amitől felmehet a pulzusa. stb.
Meg persze azon, hogy te hogy vagy ezzel a kapcsolattal. Te akarod e még őt. Mert az is lehet, hogy te sem akarod már és ő is érzi ezt rajtad.
Lehet, hogy tényleg fáradt. Lehet, hogy megunt, de az is lehet, hogy valamilyen egészségügyi problémája van. Lehet, hogy megcsal mással, és rád már nem marad kedve, vagy libidója. Az is lehet, hogy lelkileg nincs jól. Annyi minden lehet... Miért nem beszélitek meg? Nem szabad túl kombinálni, mert azzal csak saját magadnak csinálsz felesleges feszültséget, és ez nem jó, pláne, ha utána rajta vezeted le... Az a legkorrektebb, ha megkérdezed, hogy mi baja van és megbeszélitek. Ha nem akar beszélgetni, akkor csak mondd el neki, hogy mi a problémád, miért aggódsz, mit szeretnél másképp és ha egyáltalán nem reagál semmit, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy benne maradj-e egy ilyen kapcsolatba. Vagy keresel egy szeretőt.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!