Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyi idő után már nem szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után már nem szeret és nem kíván engem?

Figyelt kérdés
Párommal évek óta együtt vagyunk és már össze is költöztünk. Azóta csak heti egyszer szerelmeskedünk. Ő dolgozik és azt mondja mindig, hogy most túl fáradt hozzá. Néha emiatt beszélgetni sem akar velem. Legutóbbi alkalommal ő már el sem ment, csak én és nem is zavarta. Mi lehet a baj? 22/N

2016. júl. 20. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát beszélgetni úgy nem lehet, hogy beszélgessünk és akkor beszélgetünk. Ez így nem megy, ebből csak valami fagyás lesz. Ezt csak úgy tudnád, hogy eleve valahogy oldott helyzet jön létre, ahol már rálehet erre is vinni a témát, mert nincs bezárva. Szóval először azt kell kitalálnod, hogyan tudod kicsit kinyitni. Humor sokat segít, ha tudtok nevetgélni.

De lehet pont azért fáradt, mert nem boldog vagy a munkájában vagy veled. Ezek szerint te nem dogozol. De dolgozni tényleg rossz és eléggé legyalulja az embert... Lehet az a megoldás hogy te is dolgozol majd és te is ilyen legyalult leszel és akkor tvztek otthon és már egyikőtöknek sem lesz többre igénye :D :D

2016. júl. 20. 14:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Én egyetemre járok. :) De ha elkezdek dolgozni, nem szeretném, hogy két zombiként éldegéljünk egymás mellett. Egyébként nem úgy beszélgetek vele, hogy most már pedig leülsz és beszélnünk kell. :)Igyekszem őt nem sarokba szorítani. Egyébként mindent megteszek, hogy boldog legyen, legalábbis én így gondolom. Bár senki sem tudja, hogy hibázik, amíg oda nem tolják elé, hogy hibázol.
2016. júl. 20. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát az a baj, hogy a munkától mindenki bezombul kicsit. Nézd meg az idősebb korosztályt... Szerezz egy csomó pénzt valahonnan gyorsan csak az segít :D
2016. júl. 20. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Pl ha te is dolgoznál és te mondanád hogy bocs fáradt vagy akkor biztos nem tetszene neki... De az is lehet hogy már el laposodott a kapcsolatotok. 22 N
2016. júl. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!