Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom meg azt, hogy a páromnak tényleg én kellek és tényleg engem szeret, vagy csak azért van velem, mert éppen nem talált magának jobb nőt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 13:21
1/21 anonim válasza:
Érett ember azt szereti, amit megkaphat, tehát ez a két dolog sztem nem válik annyira el.
Több ember alkalmas potenciális társnak, hogy kivel lesz jó, az idővel derül ki. Bele is kell fektetni munkát, azért is, hogy a másik ne azért legyen velem, mert nem talált jobbat, és én se azért legyek vele.
3/21 anonim válasza:
Akartam volna írni, hogy alapból miért hülyeség egyáltalán így hozzáállni egy párkapcsolathoz, de az #1 es annyira értelmesen leírta a lényeget, hogy ehhez nem lehet mit hozzátenni.
4/21 anonim válasza:
én csak annyit tennék hozzá a valoban bölcs első kommenthez, hogy nem, kvára nem lehet érezni, teljesen emberfüggő. ha a párkapcsolatok, házasságok, válások lehangolo statisztikáira gondolunk, akkor is érezhető sztem, hogy nem ritka, hogy ez a helyzet áll fenn. manapság szinte minden párkapcsolat olyan inkább (ha az elején nem is, akkor majd később), amiben két párkapcsolat van, mindkét fél mást gondol a fejében rola , mindkettő mono-ban nyomja. se magukat, se egymást nem ismerik. sok pszichologustol hallottam már , h mesélik, egy elrontott házasság után mennek hozzájuk a páciensek, és feketén-fehéren kiderül, mennyire nem tudták, kivel éltek együtt évtizedekig.
6/21 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy vannak annak jelei, hogy a pasim annak ellenére, hogy velem van, közben keres másik lányt, hátha talál jobbat?
2016. jún. 30. 19:46
7/21 anonim válasza:
Miért, vannak problémák a kapcsolatotokban? Mert ha igen, akkor azzal kéne foglalkozni.
Ha meg nincsenek, akkor meg nem értem, hogy miért kell azon nyûglôdni, hogy hátha mégis vannak, hogyan lehetne jól nyomára bukkani valami problémának.
8/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, vannak gondjaink, csak nem tudom, hogy hogyan kellene megoldani
2016. jún. 30. 22:38
9/21 anonim válasza:
Hát a gondok megoldásánál az egy jó taktika szokott lenni, hogy magukkal a gondokkal foglalkozumk és próbáljuk megoldani ôket, nem pedig azt keressük, hogy még milyen lehetséges problémát lehetne elôásni / megteremteni...
10/21 A kérdező kommentje:
de úgy érzem, hogy nem tudom megoldani és így rémeket is láthatok :S
2016. jún. 30. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!