Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hamar elélvezek szex közben. Mi lehet a megoldás?
Nálunk is volt ilyen probléma.
Nekünk a sok-sok gyakorlás segített, illetve az, ha előtte orálisan kényeztettük egymást és mindketten elélveztünk.
A gyakorlásokkal, egyre tovább tudta bírni és jobban fel is fedeztük egymás testét, tudtuk mikor lassítsunk, milyen pózban érez kevésbé, de én jobban stb.
Nem arra koncentráltunk, hogy meddig bírjuk, hanem csak élveztük egymást.
Kísérletezzetek!
Elsőnek köszönöm a választ. Biztató, hogy nálatok megoldódott. :)
Második, nem hiszem, hogy feltétlenül orvoshoz kéne még rohangálnom. Persze mindent megteszek, amit csak kell, de még csak pár hónapról beszélünk. Azt sem hiszem, hogy azért mert te megcsaltad a párodat emiatt, általánosítani kéne, hogy majd mindenki ezt fogja tenni, pl az én barátnőm is...
Nekem is volt ilyen pasim. Ő kiverte 2x minden szex előtt. Utána jó volt, és bírta tovább. Menj el szex előtt akár kétszer is, utána hátha jobban bírod.
26N
Volt ilyen időszak a mostani barátnőmmel az elején. Mivel eszméletlen mód beindulok rá még mais, annyi volt a praktika, hogy orálisan kielégített engem egy kicsivel a szex előtt. (Ez az ő saját ötlete volt, a végén annyit mondott, hogy pihenhetek egy kicsit de majd folytatjuk.) Utána már jóval tovább bírtam.
De simán ha rárántasz az is segíthet. Az a baj, hogy mindent felsoroltál, amit tudnék tanácsolni:(
Szia, nálam is ez van. Mi 3 éve vagyunk együtt, de ritkán tudunk szeretkezni szinte olyan 3 havonta. De nálunk sok tipi tapi, és orál van. Én is nagyon kívánom őt. Ő még türelmes velem. De engem ez frusztrál hogy hamar elmegyek, lehet ez is egyik oka..
Én gondolkodom hogy a késleltetős gumit kipróbálom de nem tudom hogy hatékonyan segítene-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!