Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon hamar elélvezek szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hamar elélvezek szex közben. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet elég kényes. Pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, imádom őt, tényleg tökéletes lány. Gyönyörű, okos, kedves, vicces, minden vele töltött percet nagyon élvezek és minden annyira jó vele, de van egy elég nagy gondom. Rettenetesen hamar elmegyek szex közben. Általában fél-1 perc körülig bírom, ha már 4-5 perc összejön, az csoda. Volt már pár barátnőm előtte (bár túl sok tapasztalatom nincs), de 15-20 percig simán bírtam, úgyhogy teljesen érthetetlen számomra ez a helyzet. Az első együttlétünk óta ez van, bár ott annyira bestresszeltem, hogy egy idő után fel sem állt. Próbáltuk már a késleltetős gumit, lidocain sprayt, kísérleteztünk pózokkal, de csak ideig óráig segítenek. Tény, hogy nagyon szerelmes vagyok belé és nagyon meg akarok neki felelni minden téren. Előttem már volt több pasija és senkivel nem volt ilyen gondja, úgyhogy most már az jár a fejemben, hogy egy idő után elege lesz és otthagy másért. Persze kényeztetem rendesen másképp és orgazmusa is van mindig, de félek, hogy ez nem elég, mert rendes aktus szinte nincs is, csak nagyon rövid ideig. Ő nagyon türelmes és sokat beszélünk erről a témáról, de látom rajta, hogy stresszeli a dolog, ami teljesen érthető. Folyton nagyon kívánom őt és annyira szeretném, hogy sokáig tartsanak az együttléteink. Valaki járt már/jár esetleg hasonló cipőben? Mi lehet a megoldás? Bármit megtennék, hogy boldoggá tegyem és rendben legyünk ilyen téren is. Előre is köszönöm a normális válaszokat. 26/F
2017. okt. 4. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen a mostani barátnőmmel. 1 éve vagyunk együtt és kb 3-4 hónapig az elején ugyanez volt nekem. Már a hajamat téptem hogy mit csináljak, rengeteget gyakoroltunk, voltunk együtt és megoldódott. Most már teljesen jól bírom, bár tény, hogy még most is nagyon kell koncentrálnom, mert azonnal el tudnék menni, ahogy beteszem neki, de vissza tudom fogni. Én arra tippelek, hogy sokkal jobban odavagy az adott lányért, mint az eddigi barátnőidért, jobban tetszik, jobban szereted, sokkal jobban kívánod és ez okozza. Nálam ez volt, aztán helyretettem magamban dolgokat és minden rendben. A lényeg, hogy ne görcsöld túl, relax, látod másokkal is volt/van ilyen.
2017. okt. 4. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
fejben szedd össze magad. túlságosan is szeretnél megfelelni.. ne úgy gondolkozz, hogy szerencsés vagy, mert ilyen csodás nő mellett lehetsz, hanem ő a szerencsés, hogy veled lehet. próbáld meg kiverni szex előtt.. biztosan segít. Velem is volt már ilyen, mi általában úgy szexeltünk, hogy a csaj orálisan kielégített, majd bírtam 20-30 percig is utána. Esetleg próbáljatok minél többször szexelni :)
2017. okt. 4. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen egy lánnyal. Rettenetesen odavoltam érte, rohadtul akartam teljesíteni, már kb attól beindultam, ha megláttam ruhában. Fél évig voltunk együtt, neki elege lett a gyors menetekből, pedig én is mindent megtettem, hogy jó legyen neki. Sem előtte, sem azóta nem volt hasonló mással, simán bírom a meneteket, szerintem az lehetett a gond, hogy őt nagyon imádtam, másra nem tudok gondolni. Nálad is ez lehet a helyzet. Te vagy a férfi, neked kell helyrehozni, nehogy úgy végezzétek mint mi. A mai napig sajnálom, hogy vége lett vele...
2017. okt. 5. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!