Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés közben tudnám e kontrollálni illetve szabályozni a hangot vagy szándékosan csendben szeretkezni? Ha, igen hogyan? Többi lent? 23/L
Volt már egy négy éves kapcsolatom, ott is féltem, hogy valaki meg ne hallja, ezért mindig csak akkor szeretkeztünk amikor senki nem volt otthon.
Most van egy szerelmem kivel együtt vagyok egy éve lassan. Nem merek vele szeretni.
Megmondom őszintén nem tudom milyen vagyok közben csak reménykedek, hogy halk vagyok, mert nálam ez teljesen tudat alatti.
Megkérdeztem a volt barátom azt mondta ő szerinte attól is függött a dolog, hogy éppen mennyire élveztem, de szerinte sosem voltam hangos.
Én nekem már volt részem sajnos másokat hallgatni, nem kellemes dolog. Nem szeretnék senki kellemetlen helyzetbe hozni.
engem viszont nem annyira érdekel az üvöltés. de nem is zavar, csak egy nő sokkal inkább mással is ki tudja mutatni ha élvezi, mintsem a hangoskodásával :)
Ezért szoktam azt mondani, hogyha természetesen hangos valaki az oké, de megjátszani nem kell, mivel nálam az semmit nem tol a lantba. Az erős sóhajok viszont nagyon beindítanak.
Én elég hangos szoktam lenni, ezért én is akkor szeretek csak szexelni a barátommal amikor biztosan nem hallanak mások, de van, amikor nem bírjuk mi mert rég láttuk estleg egymást és pechünkre pont vendégségben találkozunk először újra.
Próbálj meg mélyeket lélegezni és visszatartani a levegőt amikor elmész.
Egyébként nem tudom, engem még izgat is, amikor csöndben kell maradnom, különösen, ha segít benne és finoman befogja a számat hátulról. Nem tudom, szeretem, ha így az arcomra simul a tenyere, olyan érzés, hogy így egészen birtokol és semmi baj nem érhet, senki meg nem hallhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!