Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar a feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a feleségem magától szeretkezni velem? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A feleségem nagyon konzervatív a szex terén, ha beszélünk róla zavartan viselkedik, tereli a témát. Ha megkérdezem, hogy miért, akkor meg azt válaszolja, hogy nincs semmi, csak nem akar beszélni róla. Én nagyon szeretem őt, de egyre kevesebbszer akar velem együtt lenni (1-2 hetente 1 alkalom). Amikor viszont együtt vagyunk figyelem, hogy neki is jó legyen, álltalában neki is jó szokott lenni.

Nagyon szeretem nyelvemmel kényeztetni őt, viszont nem sokáig szokta engedni, mindig kéri, hogy "kezdjük el rendesen". Ő csak kis ideig szokott a szerszámommal játszani, ez is csak akkor van, ha nagyon megkérem.

Nem tudom mi tévő legyek.

30F / 31L

2016. márc. 31. 13:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nyelvtan trollok kimeljek meg a világot a valaszoktol!!!

Nem lehet h van vkije es azert nem akar veled lefeküdni mert mar massal megtette??

2016. márc. 31. 13:56
 2/18 anonim ***** válasza:
Régen is ilyen volt? Miért vettél el egy ilyen nőt? Én nőként azt a részt értem, hogy nem szereti ha orálisan kényezteted. Én sem, vágyik a behatolásra. Alig várja hogy benne legyél. Én sem vagyok csikló centrikus. 1-2 hetente alkalommal én elválnék.
2016. márc. 31. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Többre vágyik. Ha "zavartan" viselkedik, az gyakran annak a jele, hogy nem akarja elfogadni a vágyait.
2016. márc. 31. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem akar beszélni róla? Miért? Ez így nagyon nem jó, akkor engedje, hogy mással(is) szeretkezz. N
2016. márc. 31. 14:08
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát ez nem természetes, hogy egy 31 éves nő így viszonyuljon a szexhez.

Nagyon sok gátlása van, ezt le kéne küzdeni. Kérjetek orvosi segítséget, mert te egyedül kevés vagy ehhez a problémához.

2016. márc. 31. 14:09
 6/18 anonim ***** válasza:
43%
Pajti ezt bes*optad! 48 vagyok de asszony naponta sexelne. lmádja minden formában.Van hogy nekem kell leállítani hogy elég volt.
2016. márc. 31. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Mert az a fajta balek vagy, aki elvette az első nőt aki megfogta a farkát. Azt írtad konzervatív. Akkor nyilván korábban is ilyen volt. Sokszor a házasságban még rosszabb lesz mert előtte van némi beetetési időszak. Most viszont már nyeregben érzi magát. Döntsd el, hogy megéri-e ez neked. Ha nem akkor szabadul meg tőle. Még nagyon fiatal vagy, hogy egy szexmentes kapcsolatban vegetálh.
2016. márc. 31. 14:16
 8/18 anonim ***** válasza:
6%

Tényleg egy prűd ,ostba l.àt fogtàl ki.

Ha tudtat,hogy ilyen minek vetted el?

Csald meg ez az egy megoldàs van rà vagy vàlj el és keress jobbat.

Te meg minek nyalod ki ,ha ő nem foglalkozik veled?

Sz.rd le te is!

2016. márc. 31. 14:47
 9/18 anonim ***** válasza:
Tényleg ha ilyen volt mindig minek vetted el?
2016. márc. 31. 14:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Beszélj vele erről!

Esetleg szeretkezzetek úgy, hogy ivott annyit, hogy ne legyen félénk és merjen kérni tőled dolgokat, és megismerje jobban a testét.

2016. márc. 31. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!