Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a feleségem magától szeretkezni velem? Mi lehet a baj?
A feleségem nagyon konzervatív a szex terén, ha beszélünk róla zavartan viselkedik, tereli a témát. Ha megkérdezem, hogy miért, akkor meg azt válaszolja, hogy nincs semmi, csak nem akar beszélni róla. Én nagyon szeretem őt, de egyre kevesebbszer akar velem együtt lenni (1-2 hetente 1 alkalom). Amikor viszont együtt vagyunk figyelem, hogy neki is jó legyen, álltalában neki is jó szokott lenni.
Nagyon szeretem nyelvemmel kényeztetni őt, viszont nem sokáig szokta engedni, mindig kéri, hogy "kezdjük el rendesen". Ő csak kis ideig szokott a szerszámommal játszani, ez is csak akkor van, ha nagyon megkérem.
Nem tudom mi tévő legyek.
30F / 31L
6-os: Kemény válasz... még mindig röhögök!! :D
39F
Kérdező: sajnos a hatosnak igaza van. Rosszul szocializáltad az asszonyt. Szakember segítségét javaslom, ha esetleg nem segít az ha egy kicsit leállna a tabletta szedéssel. mert az időnként elveszi a nők kedvét a szextől.
Ő ilyen. Fogadd el.
Vagy nem kellett volna vele hosszú távra tervezned.
Tudtad jól, hogy ő ilyen, nyilván még egy nagyon szenvedélyes, jó szexualitással és szexuális élettel rendelkező pár esetén is csökkenhet a szex mennyisége, valamennyire romolhat a minősége egy hosszútávú kapcsolatban, most őszintén, mit vártál, ha ő már eleve ilyen volt?
Én magam, aki 10 éve vagyok együtt a férjemmel, nekem 2 hetente 1 alkalom kevés lenne. Eleinte heti szinten 6-7 alkalommal voltunk együtt a férjemmel, ez most már lecsökkent nyilván, családunk is van, így még inkább, de heti 1-2 alkalom azért megvan. Bár én jobban örülnék, ha ez több lenne.
De ha szereted, akkor mondom, elfogadod és megoldod magadnak! (És itt most nem félrelépésre gondoltam, hanem segíts magadon, isten is megsegít!:)) Én is így szoktam.:)
Köszönöm a válaszokat!
7 és fél éve vagyunk együtt, az elején nem volt ilyen probléma, még bevállalós is volt. Tegerparton, erdőben, öltözőben is volt szex (meg azért otthon is), igaz soha nem ő kezdeményezett. Nem szed semmilyen gyógyszert, nem ez lesz nála a gond. Sokan kérdezték, hogy miért vettem el, azért mert más téren minden rendben van, és szeretem. Abban bíztam, hogy javulni fog, de sajnos nem így lett.
És hiába próbálom megbeszélni bezárkózik, tereli a témát.
"Abban bíztam, hogy javulni fog,?
Na ez hatalmas hiba volt.
Elképesztő szerintem, hogy az emberek hogy állnak hozzá egy-egy problémához. Mindig a menekülés, meg a lesajnálás.
Holott sok oka lehet, miért nem közeledik magától.
1)Megeshet, hogy ilyen nevelést kapott. Ugyan nem ismerem a felmenőit, sem a szocializációs hátterét, de megeshet, hogy azt nevelték belé, hogy a szexben csak a férfi kezdeményezhet, csak neki lehet jó (lássuk be, régi időkben még így volt, elképzelhető hogy ezzel tömték a fejét)
2) Hormonális probléma. Mivel gyógyszert nem szed, érdemes lenne egy vérvételt megkockáztatni - pajzsmirigy, cukorbetegség, egyebek mind hatnak a vágyra.
3) Lehet az is, hogy rossz passzban van. Nem sok a stressz? Munkahely? Ezek mind-mind befolyásolják a vágyat -tapasztalatból mondom.
Az hogy nem szereti ha nyelvvel kényezteted, nem gond, van, aki szereti van aki nem. Ugyanez érvényes visszafelé is.
Tényleg tanácsolok egy terapeutát vagy egy kis gátlásfeloldást (borozgatás stb). Esetleg lepd meg ezzel azzal (és itt nem a random szexre gondolok - kis csoki, egy mozi, akármi ami kizökkenti a mindennapokból - hiszen gondolj bele, az elején ezek szerintem megvoltak - egy próbát megér!)
Remélem sikerül megoldani a dolgod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!