Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezért tényleg istenítenem kéne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért tényleg istenítenem kéne?

Figyelt kérdés

Tehát a barátom egy héten egyszer nyal ki (jobb esetben nagyon ritkán kétszer ) . Ez az egyetlen tevékenység amivel nekem orgazmust tud okozni. Én többet igényelnék. Próbáltam vele beszélni erről, kértem is rá. Viszont hiába azzal jön ne erőltessem majd csinálja ha kedve van. Vagy azt mondja na majd most kinyal és nem lesz belőle semmi. Megint mikor szóváteszem különböző kifogásokkal jön pl.: nem volt már rá idő (pedig ott volt egy egész délután rá).

Nem vagyok már benne biztos, hogy normális az hogy én többre vágyok. Ráadásul megkapom rendszeresen is, hogy biztos nem élvezem vele a szexet amiért azt szeretném, hogy kinyaljon.

2019. jún. 4. 21:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Ne nyafogj hanem keress másik pasit magadnak. problem solved!
2019. jún. 4. 21:31
 2/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem!
2019. jún. 4. 21:35
 3/20 A kérdező kommentje:

Nincsen viszonyítási alapom. Az is nagyon rosszul esik, hogy szerinte túlreagálom az egészet. És nem tudom ez tényleg így van.

Lehet az is akadály, hogy nem 5 perc hanem 15. Nagy az elvárasom, hogy heti 1 nem elég?

2019. jún. 4. 21:41
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Ezt én nem igazán tudom megérteni. Ha nekem van egy barátnőm, akkor evidens hogy azt akarom ,hogy jó legyen neki, és ha kell, akár minden egyes nap, többször is kinyalom, mert szerintem az nem fáradtság.(és mellesleg nagyon izgató számomra is, mert imádok nyalni)

Kicsit furcsa a barátod, erről el kéne vele beszélgetned, mert nem normális, hogy még neki áll feljebb. Ha meg tovább folytatja ezt, akkor legyen neki viszlát meg auf wiedershen szerintem.

2019. jún. 4. 21:46
 5/20 anonim ***** válasza:
Én meg olyan lányt keresek akivel lehet sokat szexelni, de nem akar megismerni senki sem, pedig velem egész nap is lehet szeretkezni.
2019. jún. 4. 22:02
 6/20 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után mondható ki az, hogy ez már nem fog megváltozni? A beszélgetés után.
2019. jún. 4. 22:10
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
#4: Persze , hogy evidens de hagyjuk ezt a süket dumát , hogy akár minden nap meg többször is... ilyen férfi nincs is a világon. A másik megnèznèlek napi 12 vagy 16 óra meló után hányszor nyalsz ki egy nap . Szàjkaratè az megy itt.
2019. jún. 4. 22:11
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban szeretem a páromat akkor miért ne? Milyen szájkaratéról beszélsz te troll?

Ne itt vezesd le a feszkót, azért mert neked nem jutott ki olyan pár, aki tényleg szeret.

Meló után épphogy jólesik szeretkezni, nem gondolod? a nyalás alapból nem egy fárasztó dolog, mit kell ezen annyira kiakadni? A kedves kérdező pasijával valami nem okés.

2019. jún. 4. 22:17
 9/20 anonim ***** válasza:
43%

Biztos unalmas, és kedvrombolób is a pasidnak egy olyan lánnyal lenni aki mindig felhozza azt h miért nem nyalja ki.

Nem gondolod h ennek lehet h más oka van? Mondjuk nem jön be neki az ízed, vagy esetleg a puncid stb..

Próbáld nem nyaggatni ezzel, és majd ha lesz kedve megteszi.

Te h éreznéd magad ha a pasid mindig azért nyafogna h sz*pd le mindennap?

L

2019. jún. 4. 22:19
 10/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok troll és semmi bajom a szexuális életemmel. Ez csak a véleményem .

Igen szàjkaratès vagy és ezt egy hülye nővel lehet elhiteted ideig óráig , hogy te mekkora nyali gép vagy. ..

Hagyjuk màr....

2019. jún. 4. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!