Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan Lány/Nő aki vállalna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan Lány/Nő aki vállalna egy ilyen férfitól gyereket?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sikeres jelenleg a lányoknál, bár még fiatal vagyok. Arra lennék kíváncsi hogy később vállalna egy nő tőlem gyereket?

Magas vagyok, sportolok ezért van rajtam egy kis izom. Belsőleg eléggé szolid, ami valószínűleg már nem fog változni. Keveset beszélek, de nem bunkóságból, hanem ilyen vagyok.

Nagyon szeretnék 25-30eves korom körül apuka lenni. De ha ilyen szolid típus vagyok akkor nem tudom hogy fogok e kelleni valamikor egy nőnek.

Szerintetek?

2019. jún. 3. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy kellenél a csajoknak. Sürgősen kezdj el velük bezélgetni, ismerkedni.
2019. jún. 3. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fogsz majd kelleni így is a nőknek, csak legyen még egy kis önbizalmad. Az szexi egy pasinál.

L

2019. jún. 3. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Most hány èves vagy?
2019. jún. 3. 21:17
 4/4 A kérdező kommentje:
21
2019. jún. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!