Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit vártok el egy férfitól a szexben? Mik számotokra a legfontosabb tulajdonságok?
rá tudjon hangolódni az érzéseimre
legyen meleg odafigyelő
érezzem h akkor ott csak velem van fejben
tanulja meg a testem és tudja h mivel tudja a legnagyobb gyönyört adni nekem
Nincs nagy elvárásom
1.Tiszteljen nőként az ágyban
2.Ne kényszerítsen olyanra ami engem nem izgat vagy nekem nem okozna örömöt
3.Ne kényszerítsen hormonális fogamzásgátlásra és idegen "testek" fogamzásgátló eszközök felhelyezését a méhembe
4.Legyen felelősségteljes
5.Legyen tisztában azzal,hogy nem csak a Nő feladata és kötelessége a védekezés.
6. Ne nézzen a szexrabszolgájának attól mert Nő vagyok nem jelenti azt hogy nekem kötelességem mindent csinálni megtenni ahogy ő fütyűl csettint mert Ő a férfi és olyannyira túlfűtött aberrált vágyai vannak ,hogy nem tid mit kezdeni magával és rajtam akarja levezetni.
+1 Csak olyat tegyen velem amit Ő is bevállalna és megtenne..
25N
Legyen a férfi az új dolgok kipróbálásában is partner, olyan vad, és szenvedélyes szexben részesítsen h ne térjek szex után sem magamhoz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!