Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy 30 éves férfitól megkérdezem ha volt-e nővel (esetleg hánnyal)?
Alighanem rosszul esne neki, hogy ennyire lúzernek nézed.
De meg fogja bocsátani, ha lány vagy és lefekszel vele.
Én 28 éves vagyok, hatalmas darab és nem futnak utánam a nők, mégis volt már néhánnyal dolgom. Azt hiszem 5, ha nem tévedek. Bár most így először összesítettem. (nem igazán érdekel amúgy)
Nekem szarul esne és cserébe alighanem visszadobnám a kérdést. De ilyen furkálódós nővel amúgy sem akarnék semmit, szóval nem érdekelne a válasz különösebben. :)
Tőlem az exeim megkérdeztèk, hogy hány pasival voltam, de így maguktól elmondtàk ők is.
Mostani párom is megkérdezte.
Nem ciki, de számít neked? Ha nem volt nővel, akkor máris nem szimpatikus? Értelmetlen. Ilyen erővel kérdezd inkább azt, hogy veri-e a nőket, volt-e már büntetve, ilyenek. Na, ha erre rosszul válaszol, akkor igen, akkor talán mondhatnád, hogy viszlát.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!