Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet beteges, de megkérdezem?
A nő gyerek akkor is hasonlíthat a tesójára, ha nem a tesótól van a gyerek, mert a szüleik ugyan azok az emberek.
A többire nincs válaszom.
Hat azért ez durva
De igen, hasonlítani hasonlíthat ra mert ugye rokon
De ha nagyon érdekel akk csinálj tesztet a gyerek meg az öccse dnsebol
De ez is beteges szóval már oly mindegy xd
Szia!
Én a helyedben valahogy lebuktatnám őket. Vegyél magadhoz egy bébiőrt,és rejtsd el az a popcornban. Ezt követően,szerintem bérelj egy fekete furgont,amiből lehallgathatod az esetleges baszélgetéseiket. ;)
Így garantáltan fény derül az Istenünknek nem tetsző, vérfertőző kojitálásra.
Üdvözlettel: Egy megtért lélek, aki már volt ebben a helyzetben.
Két dologot tudok neked írni saját tapasztalatból:
1. Az én nagyobbik fiam az anyósom öccsére hasonlít, láttam róla kiskori képeket, kiköpött ő. Végülis mégscsak vérszerinti rokon, így öröklődtek a gének, ebben nincs semmi fura.
2. Egyik középiskolás oszt.társam a hugával szexeltek pár hónapon keresztül. Azt mondta, először csak kíváncsiságból próbálták ki, aztán folytatták, de rájöttek h ezt így nem szabad és abbahagyták. Úgyh nem lenne egyedi eset, de azért ritka.
Azért ebben a helyzetben jó lett volna ha a Te korodat is kiírod!
Én 20 éves suttyónak gondollak, aki féltékeny a b.nője testvérére.
Testvérek szerethetik egymást nagyon. Ha kap valakitől gyerektartást, az sok mindent megmagyarázna. Ha nem kap, akkor talán megáll a történeted. Nem egyedül ők szexeltek testvérekként!
Én is hallottam ilyet.
De a valószínűsége kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!