Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat ha adózhatok egy lánynak, leginkább személyesen, de akár online is. Ez mennyire beteges?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 07:35
1/11 anonim válasza:
Màrmint hogy lóvéval tömöd és nem kérsz semmit cserébe be fogod a pofád és kuss a neved?
Nem beteges.
Ezt hívják "Papucs hím egyednek"
24N
2/11 A kérdező kommentje:
Feladatoknak azért örülnék cserébe:)
De igen, ilyesmire gondoltam.
2019. jan. 3. 08:10
3/11 anonim válasza:
Ès ebben mi a poèn,akkor szórd ki a pènzed az ablakon,ha valamièrt fizetek akkor cserèbe el is várok valamit..
4/11 anonim válasza:
Adok èn neked feladatokat nagyon szívesen!!!!!
5/11 A kérdező kommentje:
Ha te fizetsz csak várj el nyugodtan :D
Engem viszont ez vonz.
Feladatokat szoktam kapni cserébe.
Esetleg néha képeket, pl lábról.
2019. jan. 3. 09:01
6/11 anonim válasza:
Vannak ilyen dominák ahol van finnancial domination vagy mas szoval adozokepes szolgakat keresnek.
8/11 anonim válasza:
Van a NAV-nál ezer féle adónem, válogathatnál ott is kedvedre. Kifizetheted az adódat előre évekre, akkor már ennek lenne több értelme.
9/11 anonim válasza:
Ha nem erre megy el az összes pénzed, szerintem nincs semmi probléma.
10/11 anonim válasza:
Na nekem adózhatnál semmi sem tenne bodogabbá jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!