Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lazuljak el szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lazuljak el szex közben?

Figyelt kérdés

Pár napja vesztettem el a szüzességemet a barátommal. Óvatos volt velem, de mégis nagyon fájt és véreztem is. Nem is tudtunk a behatolásnál tovább menni, mert folyton ki löktem magamból. Összehúzódtam.

Másnap este próbálta csak az ujjait használni, ismét be feszültem és nem tudtam ellazulni, mert éreztem hogy fáj. Mit kéne tennem hogy sikerüljön ez az ellazulás? 23/L

2019. jún. 3. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
1-2 pohár borral.
2019. jún. 3. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Sokkal több előjáték fontos hogy felizgason és persze kivánd ne görcsölj es lis alkohol is segithet !!
2019. jún. 3. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Elképzelésem sincs, hány éves lehet a pasid, de ha lenne egy cseppnyi kis esze, akkor felkészített volna téged, mielőtt belédhatol... orális, újjazás, bármi, ami segít kellően felizgulni, ellazulni... hihetetlen hogy az internet világában még vannak olyanok akiknek fogalmuk sincs hogy kell bánni egy lánnyal... eszem megáll...

téged most trauma ért, a bunkó pasid miatt, nehezen fogsz ettől megszabadulni, amikor "arra" kerül a sor, nem az élvezet és az orgazmus iránti vágy fog izgalomba hozni hanem rettegni fogsz a félelemtől, hogy újból fájni fog...

Hát, ... nem jó lóra tettél Cica...

2019. jún. 3. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Megtörtént az előjáték előtte, nem csapott egyből a közepébe.
2019. jún. 3. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Én eddig 4 szűz lánnyal voltam, hidd el tudom miről beszélek amikor az írom: nem csinálta jól a dolgát.
2019. jún. 3. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Ő még nem volt szűz lánnyal, nyilván ezért is alakult így a dolog.
2019. jún. 3. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Basszatok be előtte picit
2019. jún. 3. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Először is semmi stressz, igyál előtte egy keveset ha attól jobb lesz és élvezd.
2019. jún. 3. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Aztán ujjazni szoktad-e magad kislány ...mert itt lenne az ideje, hogy elkezd kitanulni az ujjazás és az önkielégítés fortélyait, hogy ne a pasidnak kelljen kínlódnia veled.
2019. jún. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!