Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lazuljak el szex közben?
Pár napja vesztettem el a szüzességemet a barátommal. Óvatos volt velem, de mégis nagyon fájt és véreztem is. Nem is tudtunk a behatolásnál tovább menni, mert folyton ki löktem magamból. Összehúzódtam.
Másnap este próbálta csak az ujjait használni, ismét be feszültem és nem tudtam ellazulni, mert éreztem hogy fáj. Mit kéne tennem hogy sikerüljön ez az ellazulás? 23/L
Elképzelésem sincs, hány éves lehet a pasid, de ha lenne egy cseppnyi kis esze, akkor felkészített volna téged, mielőtt belédhatol... orális, újjazás, bármi, ami segít kellően felizgulni, ellazulni... hihetetlen hogy az internet világában még vannak olyanok akiknek fogalmuk sincs hogy kell bánni egy lánnyal... eszem megáll...
téged most trauma ért, a bunkó pasid miatt, nehezen fogsz ettől megszabadulni, amikor "arra" kerül a sor, nem az élvezet és az orgazmus iránti vágy fog izgalomba hozni hanem rettegni fogsz a félelemtől, hogy újból fájni fog...
Hát, ... nem jó lóra tettél Cica...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!