Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lazuljak el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lazuljak el?

Figyelt kérdés

A 100000. kérdés, tudom.

Lassan 1 éve vagyunk együtt a párommal, de ez idő alatt is 2x sikerült az orgazmus. De akkor is "félig". Nem tudtam ellazulni teljesen, mintha félnék. Bízom benne, de ennyire önkívületi állapotban még soha senki nem látott, és szokatlan. (Zárkózott ember vagyok.)

Sokféle technikával próbálkoztunk; nyalás, ujjazás stb. Nyalásnál utána mindig szúr ott lent, esetleg ha ez ellen van valakinek tippje, szívesen fogadom. :D

Az ujjazás meg borzasztóan csikiz.

Nemrégiben olvastam, h nem feltétlen a legjobb, ha közvetlen a csiklót izgatjuk, a legjobb, ha körülötte és nagyobb felületen.

Sajnálatos módon heti 1, max 2x van alkalmunk ilyen kalandokra, de akkor is félek, hogy esetleg meghallanak, benyitnak (ilyen nem lesz), vagy szimplán megzavarnak (volt ilyen 2-3x). És ez is zavar. Illetve az még, hogy csak rám figyel.

Esetleg valamilyen tipp, sztori bárkitől? Nagyon szívesen fogadnám a személyes tapasztalatokat!!

Légy szíves, normális is ideillő válaszokat írj. Előre is köszönöm. :)

L

2017. ápr. 25. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
zárd be az ajtót, igyál 2 dl bort, ha meghall valaki, semmi nem lesz, nincs következmény, próbáld meg, hogy rászorítasz az izmaiddal, amikor ujjaz, vagy benned van
2017. ápr. 25. 18:44
 2/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb kezdés az előjáték aztán szép lassan felgyorsul a párod,majd a kezével izgatja a csiklódat és sikerül a csúcsra jutattnia... De mindenki más 😊
2017. ápr. 25. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Sporoljatok össze egy szobára valót és menjetek el, hogy nyugiba legyetek. Vagy keressetek valami vidéki elhagyott erdöt.
2017. ápr. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!