Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben hogyan lazuljak el ha nincs tökéletes testem?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, nincsenek nagy melleim, elég kislányos testem van és ez nagyon zavar szex közben.
Néha meztelen lányokat nézegetek, hogy összehasonlítsam az ő testüket az enyémmel, mondanom sem kell csak még elkeseredettebb leszek utána.
Más is van így ezzel? Mit kéne tennem?
2017. ápr. 2. 20:57
1/3 anonim válasza:
szerinted csak a tökéletes testűek szexelnek?
a partnered mit gondol a testedről? neki simán lehet nagyon izgató a látvány, mondjuk lelombozó az önbizalomhiányod :S
am meg nem mindenki kedveli a nagy melleket, szóval ezen felesleges aggódnod!
24F
2/3 RRR válasza:
ha kíván és izgul rád a párod,akkor ne gondolj ilyen butaságokat!!!
3/3 anonim válasza:
Azért van veled, mert tetszel neki! Így ismert meg, így szeretett meg! Erre gondolj és ne más nők adottságaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!