Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti voltatok már jól megdugva? Nem csak megdugva, hanem istenigazából JÓL megdugva?
Gyakori, amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted.
Bármit, bármilyen érdekes kérdés lehet, erre meglátom ezt a kérdést....
Annyi az értelme a kérdésnek mint a poloskák létezésének. Nulla.
Vagy ha egy csaj írja, hogy ő már lett istenigazából JÓL megdugva akkor kivered?
Nem szeretem a dzugasat
De volt reszem isteni szeretkezesben ami lassu nyugodt es hosszu volt ...
#4: a kérdések jók, csak a válaszolók értelmetlenek. Rendben, mi kérdezők naivak vagyunk, hogy mindenkitől kisregényt várunk, de az ilyen kérdésekre tényleg hosszan kellene válaszolni. Nem szeretem, mikor valaki igennel felel, és utána még 3-at kell kérdezni tőle, hogy leírja az egész sztorit.
Ebből következően azért kérdezi, amit, hogy leírja a nő, hogy mi történt akkor, amikor jól meg lett dugva, hogy tudja, mit kell teljesítenie, hogy a párja ugyanúgy érezze magát.
28F
nem, nehezen nyílok meg szexuálisan, nem voltam még olyannal, akibe szerelmes vagyok, illetve akire olyan nagyon vágytam volna szexuálisan, nehezen megyek el sokszor
ettől függetlenül jó a szex, van nemi vágyam, de nem ettől függ, hogy szexelek e valakivel, nekem a szex másról szól, de tudom, hogy lehetne sokkal jobb, ezt a szerelem hiányával magyarázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!