Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mikor voltatok utóljára rendesen megdugva?
Figyelt kérdés
a jelenlegi pasitok volt, vagy korábbi partner?2015. okt. 18. 16:01
2/47 anonim válasza:
egyiksem.
buliban volt 1 hete, de ittasan azért csak van mentségem.
3/47 anonim válasza:
1,5 éve! Még az exemmel, iszonyúan jó volt az ágyban!
4 hónapja ért véget a kapcsolatom, és hát az akkori párom meg .... hát, Zéró teljesítmény, negatív rekordként jellemezném.
4/47 anonim válasza:
Nagyon jól kb fél éve. Akkor úgy éreztem nem is lehetséges olyan élvezet, mint amit érzek :D azóta sajnos nem volt hasonló sem
5/47 anonim válasza:
Meg nem voltam...de mar nagyon szeretnek! :D
6/47 anonim válasza:
Nem kérek privátokat, úgysem válaszolok rá!
Higgyétek el, pontosan tudom mi, miért, és hogyan jó nekem, nem kérek kioktatásokat! Megértéseteket köszönöm!
#3 voltam
7/47 anonim válasza:
Ki írna neked privátot, 3- as...
8/47 anonim válasza:
Inkább kielégítő volt-e a szex. Nos az tegnap volt.
9/47 anonim válasza:
Attól a 6 embertől kérdezd akik már megtették!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!