Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én mi lehetek? Oda vagyok az anális sexért. Adni nagyon szeretem lánynak és azt is nagyon szeretem ha lány engem kenyeztet így. Akár felcsatolóssal is.
Avanger1 abban a priviben csak téged szivattalak kitaláltam hogy elkaptam.
Te még annyira ratyika vagy hogy a privát üziben nyaltad a seggem könyörögtél hogy a fekete farkaddal megdughass Azt akartad hogy FERTŐZZELEK MEG .
De Te vagy ugyanis le ellenőriztem az üzeneteimet.
És CSAK VELED beszéltem ebben a témában
Szóval bukta van Öcsisajt...
Nem tehetek arról hogy mindent bekajáltok
Na húzz vissza Afrikába
Bocsi elírtam a bzi nick neved
Kedves Avenger1
De ez egy részlet az egyik ütődből
"Dugnál velem gumi nélkül, hogy keveredjenek a testnedveink, és átadd nekem....?
Beleülnél miközben folya a sperma... nem érdekelne az AIDS-od....
Hm?"
Drágám NINCS nemibetegségem
Ha nemibeteg lennék nem dolgozhatnék Bölcsiben Te hülye állat
Mielőtt fel vesznek van egy teljes körű vizsgálat te agyon iskolázott
Latom nagy a baj itt a valaszolok kozott..
A biszexualitas ott kezdodik ha vonz egy ferfi. Bejon a borostas pofija, a mellizma, a feneke, vagysz a farkara stb.
Az analozasnak onmagaban semmi koze a szexualis orientaciohoz. Ha a csajok jonnek be es csak csajjal kivanod akkor hetero vagy. A sok ostoba valaszt meg hagyd figyelmen kivul.
Jézusom Te egy akkora idióta vagy
E.ü. szűrő vizsgálat nélkül fel se vésznek te barom állat . Azt eltitkolni nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!