Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétises fiúk pl láb fétises fiúk ti el lopnátok egy lánynak a lábát ha lenne rá lehetőségetek?
Hát igen de történtek már ennél morbitabb esetek is.
Hallottam egy olyan esetet ezt már tudom hol volt pontosan ha jól tudom egy kisvárosban történt még a 90-es években hogy volt egy Buszbaleset ahol 5 fiatal 18-20 éves lány meghalt és amikor eltemették őket a temetőben másnapra kihantolták őket és el lopták a testüket.
Pár hónappal később fogták el a tetteseket két férfit akik azért lopták el a lányok testüket hogy szexeljenek velük.
Egy felmérés szerint Hallott lányokkal szexelni általában még a normális hetero férfiakban is megfordul a fejében ez a vágy.
Én lennék a következő, aki a vonat elé ugrik, ha valami ilyen csak megfordulna a fejemben.
Szegény lánnyal már így is túl sok rossz dolog történt, ha nem látott más kiutat, és akkor valakinek van pofája ilyet tenni a testével, ilyen szinten meggyalázni? Még akkor is, ha nem halt meg, és “csak” egy láb volt...
Normál ember ilyet nem csinál, legyen akármilyen fétise. Remélem a gyereknek a börtönben megtanítják, milyen az, ha valaki meggyalázza egy testrészed.
De miért ha egy gyönyörű ínycsiklandóan szép lány meghal akkor már a teste nem vonzó?
Nem vonz titeket szexuálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!