Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor egyedül vagytok otthon, és biztosak vagytok benne, hogy több órán keresztül nem fog megzavarni benneteket senki / szülő, gyerek, férj stb. /, mennyivel bátrabban maszturbáltok, mint olyan esetben, mikor ilyen lehetőségetek nincsen?
Figyelt kérdés
Kipróbáltok-e új dolgokat, új módszereket, vagy fő az orgazmus minél gyorsabb elérése a már jól bevált módon?2018. dec. 26. 22:22
1/9 anonim válasza:
Én mindig egyedül vagyok otthon, mert egyedül élek
És nagyon változatosan szoktam masztizni
2/9 anonim válasza:
Mikor egyedül vagyok, akkor képes vagyok akár órákon át masztizni és kiadni magamból a gőzt (persze ha nincs pasim)
Minden létező dolgot "felhasználok" és nem folytom a hangokat sem!
3/9 anonim válasza:
Jobban ellazulok, és persze hosszabb ideig tart. Olyankor 5-6x is el tudok élvezni.
4/9 anonim válasza:
Ha szülők nincsenek otthon akkor kiadom a hangomat is mert amugy elég nyögdécsőlős fajta vagyok. Nah meg igen nem kell rágörcsölnöm h mikor nyitnak rám vagy ilyesmi. Sajnos fiatalabb tesok mellett a privát szféra ugyanis nem létező fogalom. 21/L
5/9 anonim válasza:
Hangosabb vagyok, és sokszor elmegyek egymásután.
Kisérletezek is, hogy minél többféleképpen élvezzem.
6/9 anonim válasza:
Akkor sokkal jobban érzem magam a komfort zónámban és jobban el tudok lazúlni, elég kreatív vagyok ilyenkor és elég sok mindent fel szoktam használni szeretek kísérletezni és nem fogom vissza magamat sem a hangomat, sokkal mélyebbek és hosszabban szoktak lenni az orgazmusaim.
7/9 anonim válasza:
Megnyugtatóbb a tudat, hogy egyedül vagyok, teljesen el tudom engedni magam és általában sokkal jobban esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!