Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én mi lehetek? Oda vagyok az anális sexért. Adni nagyon szeretem lánynak és azt is nagyon szeretem ha lány engem kenyeztet így. Akár felcsatolóssal is.
Hogy érted hogy mi lehetsz ?
A barátnőddel csinálod
Akkor lennél biszexuális ha Férfivel is vágynál intim együttlétre..
Attól hogy egy férfi saját magán szereti az anális kényesztetést légyen az dildo, vibri,felcsatis vagy prosztata maszírozó vagy maga a prosztata masszázs /izgatás kézzel. Még ezektől senki nem lesz Homoszexuális vagy Biszexuális..
A Szexuális szokásaink,féréseink NEM határozzák meg a Nemi identitásunkat hovatározásunkat ...
A Nemiidentitás már FOGANTATÁSKOR ELDŐL!!!!!!
25N
felhőcske szokás szerint gurul és beszéli a hülyeségeket, megszokhattuk tőle a marhaságokat.
Biszex hajlamod van egyébként!
Utolsó itt most Te beszélsz fszságokat
Akkor lenne biszex ha Férfira vágyna..
De a barátnőjével csinálja...
Te még nem kaptál prosztata masszázst
Fingod nincs milyen jó érzés az egy pasinak
Jajj de buta vagy édes istenem
Hát honnan tudod ,hogy Mire gondol a kérdező Te idióta Szerencse csomag ..
Ui. Gurulva gyorsabban halad a test szóval erről ennyit.
Bárgyú lelkem
Küld neked a fene
Legalább látszik h nincs Gerinced
Ugyanis nem mersz válaszolni
Mert akkor ki derülne a Nick neved
Csak hogy tudom hogy ki vagy te 8 centis hangya pöts
Ő írja le a kérdésben hogy nem gondolja magát heteronek, de homoszexnek sem, akkor mi marad te sötét? Hát a biszex.
Igen? Akkor ezek szerint te büszke vagy arra hogy olyan vagy mint a gőzhenger? Gurulsz, izzadsz? Biztosan gyorsan haladsz ha előtted kidől mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!