Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket ez zavar?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy szexkapcsolatom, ahol a pasinak bejött hogyha a lánynak szőrös odalent. A pasi egy ideig külföldön tartózkodott, és én kérésére megnövesztettem. Én is kíváncsi voltam milyen így a szex. Azt tudni kell rólam, hogy a hajam nagyon-nagyon szőke, szóval a szeméremszőröm is az, ráadásul göndör is a hajam, így a puncimon is kissé göndör a szőr. Mikor a pasi visszajött, és meglátta, nagyott nézett hogy nem barna/fekete, mikor világosan megmondtam neki, hogy valószínűleg nem az lesz. Azt mondta, hogy egy barna/fekete szőrű lányt szívesebben kinyalna. Nekem ez nagyon rosszul esett. Azóta már "szétmentünk" de még mindig zavar amit mondott, kicsit lejjebb vitte az önbizalmamat. Szerintetek is ennyire "undorító"?2019. máj. 27. 16:01
21/23 anonim válasza:
Személy szerint nekem se tetszik szőrös punci.
De az, hogy azért mert nem barna vagy fekete, hanem szőke, raplizzon egy pasi az viszont gyökérség a részéről.
Ugyanilyen gyökérség történt velem is. Felmentem egy nőhöz, 32 éves volt, azt mondja amikor az ágyban vagyunk és gombolja ki az ingem :
Jaaaa hát neked nem is szőrös a mellkasod, mert csak azt szeretem.
Ez ugyanolyan gyökérség volt sztem.
Na én pl ott abban a a pillanatban felálltam és tipli haza.
22/23 anonim válasza:
te szent málnabor, ez nőként olvasva is bizarr. hát menjen már az ilyen a tudjuk hová...!
hagyd az ilyen suttyókat, engedd el. neki saját magával volt baja, nem veled. rád kivetítette, mert el is akarta venni az önbizalmad. nem ér ennyit, ne hagyd neki.
23/23 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek bi lányként nekem se tetszett volna, sőt.... egyáltalán nem gusztusos számomra. De mások vagyunk ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!