Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket ez zavar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket ez zavar?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy szexkapcsolatom, ahol a pasinak bejött hogyha a lánynak szőrös odalent. A pasi egy ideig külföldön tartózkodott, és én kérésére megnövesztettem. Én is kíváncsi voltam milyen így a szex. Azt tudni kell rólam, hogy a hajam nagyon-nagyon szőke, szóval a szeméremszőröm is az, ráadásul göndör is a hajam, így a puncimon is kissé göndör a szőr. Mikor a pasi visszajött, és meglátta, nagyott nézett hogy nem barna/fekete, mikor világosan megmondtam neki, hogy valószínűleg nem az lesz. Azt mondta, hogy egy barna/fekete szőrű lányt szívesebben kinyalna. Nekem ez nagyon rosszul esett. Azóta már "szétmentünk" de még mindig zavar amit mondott, kicsit lejjebb vitte az önbizalmamat. Szerintetek is ennyire "undorító"?

2019. máj. 27. 16:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne bunkó a pasi ? Miért kell , hogy minden pasinak bejöjjön a fekete szőke barna vörös lila piros szőr ??

Inkább az a gáz , amikor a pasinak tök mindegy csak végre puncit lásson. .. na ez az igénytelensèg amikor minden mindegy. ..pfff

2019. máj. 27. 16:38
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
Sőt az ittlévő ,, férfiaknak, , minden mindegy csak nő legyen.
2019. máj. 27. 16:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem felállt a farkam a gondolattól, sosem volt még szőke punciszőrű barátnőm. (a csupasz a kedvencem, de ha már szőrös, a puha szőke milyen jó lehet már...)
2019. máj. 27. 16:48
 14/23 anonim ***** válasza:
"valószínűleg nem az lesz" mé? most nő ki először? még nem láttad eddig? kamu. én is tudom milyen színű a szőr a farkam körül, még ha le is van borotválva. emlékszek rá.
2019. máj. 27. 16:49
 15/23 A kérdező kommentje:
#14 hidd el teljesen mértékben tisztában vagyok/voltam/leszek a színével. Azt csak a pasinak mondtam hogy ne nagyon számítson más színre.
2019. máj. 27. 17:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy dobtad. A szőrös punci pedig nálam pl határozottan egy pozitívum lenne.
2019. máj. 27. 17:39
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogy a szőke szőrön nem mutat jól a rávert sperma. Szerintem ez volt a baja neki.
2019. máj. 27. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Szokatlan a mai világba szőrös puncit látni én még sosem láttam élőben de szeretnék, "hangsúlyozom ápoltat". 😍
2019. máj. 27. 18:25
 19/23 anonim ***** válasza:

Mekkora egy balf**z volt ez a csávó... jól tetted, hogy dobtad.

Különben is, a szőke szeméremszőrzet nem túl gyakori. Én pl. kifejezetten örültem volna neki. :)

2019. máj. 27. 20:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem érti a lényeget!! Én örülnék egy mindenhol szőke csajnak!!
2019. máj. 27. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!