Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem bánják meg idővel, hogy sok szexet elszalasztottak?
Úgy értem, hogy már fiatal kortól kezdve a férfiaknak sokszoros a szexuális igényük, míg úgy látszik a nőknek kevesebb és ezen felül ők még el is utasítanak sok lehetőséget olyan miatt hogy pl. vágyna rá de kitalál valami ilyen tipikusan női aggodalmat hogy "nehogy már majd ku**ának gondoljanak", vagy "ha most lefekszem vele akkor azt hiszi bármikor lehet" stb.
Ahogy telnek az évek van úgy hogy megbánjátok és arra gondoltok, hogy annak idején mikor fiatalok és vonzók voltatok akkor jó lett volna egyszerűen csak élvezni az élet lehetőségeit?
1. Tudod van meg aki nem fekszik le fuvel-faval. Es nem is banjak meg, hogy megvartak az igazit. Sajnos ez a kategoria a kisebbseg (pedig ez lenne a helyes ut).
2. Viszont teny, hogy nagyon sok olyan van aki 13-15 evesen mar 'arulja magat', na ok aztan biztos nem fognak elszalasztani semmit. Erdekes a leirasod, a noknek kevesebb a szexualis igenyuk? Te szerintem ezt csak hiszed. Csak vissza kell emlekeznem az altalanos iskolas es gimnaziumi eveimre. Mar ment a szex es tapizas altalanosban is, gimiben meg a fel osztaly prosti volt. ES nem, nem en jartam rossz iskolaba, csak az ember nyiva kell tartsa a szemet, es akkor eszreveszi. Tudod mikor erdekli oket, hogy k***a-e vagy sem. Meg buszkek is ra es elvezik az eletet... mondjuk en pesti vagyok, erre fele ez altalanos, sot meg siman tudnam folytatni a 'felsorolast'.
nem. ha valamit nem akarok, nem megyek bele. a társasalmi nyomás rossz kényszerítő erő, nem szabad neki hinni.
én is szeretnék tartós kapcsolatot, hosszú távra, 1 emberrel inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!