Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nem bánják meg idővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem bánják meg idővel, hogy sok szexet elszalasztottak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy már fiatal kortól kezdve a férfiaknak sokszoros a szexuális igényük, míg úgy látszik a nőknek kevesebb és ezen felül ők még el is utasítanak sok lehetőséget olyan miatt hogy pl. vágyna rá de kitalál valami ilyen tipikusan női aggodalmat hogy "nehogy már majd ku**ának gondoljanak", vagy "ha most lefekszem vele akkor azt hiszi bármikor lehet" stb.

Ahogy telnek az évek van úgy hogy megbánjátok és arra gondoltok, hogy annak idején mikor fiatalok és vonzók voltatok akkor jó lett volna egyszerűen csak élvezni az élet lehetőségeit?

2019. máj. 26. 23:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
En egy ideig visszahuzodtam a lehetosegektol, aztan egy csalodas utan lazitottam, es ugy vagyok vele, miert ne. Azota egy kalandot se bantam meg. 25l
2019. máj. 26. 23:48
 2/13 A kérdező kommentje:

# 1

Nőként hogy látod miért vannak ezek a furcsa "nehogy már majd ku**ának gondoljanak" fajta félelmek sok nőben? Te is gondoltál ilyet? Mi baj volna azzal hogy egy nő ha szeretné akkor megélje a szexuális igényeit?

2019. máj. 26. 23:51
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Az nem igaz, hogy a lányoknak kisebb lenne a szexuális igényük. Vannak, akiknek igen, de legalább ennyi van, akinek nagy az igénye. Az meg, hogy ki mit gondol a szexuális életemről...engem soha sem érdekelt, sok kalandom volt és örülök neki, hogy élvezem az életet.
2019. máj. 26. 23:55
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, én pasiként válaszolok neked erre, hogy "nehogy már majd ku**ának gondoljanak". Ez lehet szimpla megfelelési kényszer a környezete, és/vagy a társadalom felé. Mások viszont tényleg megjátsszák a szende szüzet, bizony ilyen is van. Így akarják magukat különlegesebbnek, értékesebbnek beállítani, hogy ők bizony nem fognak össze-vissza hemperegni. És ezt még fel is nagyítják, mert ha felhozod nekik a témát, hogy nem kell mindenkivel dugniuk kapcsolaton kívül, csak pár kivételes, megbízható személlyel, akkor is az nekik ribis, mert milyen az már, hogy nem csak egy hosszútávú kapcsolatban történik ez. És bizony vannak azok, akik tényleg nem kívánják érzelmek nélkül. De hiszek abban, hogy rengeteg nő, aki bármilyen oknál fogva szex nélkül tengődik, és valamilyen formában tapasztalom a beszélgetések/irkálások folyamán azt a nagyon látható idegességet, frusztrációt, meg hogy könnyen dühbe jönnek, az tudat alatt igen is a szexuális kiéhezettség miatt is van. De nehogy már azt is felvállalják, vagy tudatosítsák, mert az is milyen undorít már, hogy azért lesznek egyesek idegbetegek, "nem akarnak" dugni.
2019. máj. 27. 00:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném h kisebb lenne a szexuális igényem, inkább csak nem fekszem össze akárkivel. Engem nem érdekel h ki minek tart. Nincs olyan h mindenkinek megtudnék felelni. 1 vki mindig is lesz aki féltékenységből elmond minden ribizlinek.

A tetteimet mindig átgondolom, szval nem bántam meg h nem dőltem be minden férfi ajánlatának.

23L

2019. máj. 27. 01:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem kevesebb az igényem, viszont nem fekszek ossze mindenkivel,ezert nem bánom.
2019. máj. 27. 06:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Igaz még csak 25 éves vagyok

De eddig csak 1 férfit bántam meg hogy nem .

Nem voltam elég bátor. Nem az miatt amit a kérdésben le írtál hisz utána nagy valószínűséggel nem láttam volna mert Ő Törökországban él egy 40 körüli tánctanár volt nagyon helyes jó kiállású a parfüme illata bele égett a tudatomba nagyon vonzó volt számomra és irántam se volt Ő közömbös de hát a törökök ilyenek szereti a nőket főként a magyar nőket...

De valahogy úgy éreztem, hogy nem lenne helyes dolog lefeküdni vele ...

De azt mondják még van mindennek az oka a miértje..

Ez van

N

2019. máj. 27. 07:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Inkább olyat bántam meg, hogy lefeküdtem az illetővel.
2019. máj. 27. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. Én azt szeretném ha csak 1 személy maradna egész életemben akivel szexeltem. Undorodnék magamtól ha már 2 vagy több pasival lefeküdtem volna. 18L
2019. máj. 27. 13:30
 10/13 A kérdező kommentje:

# 9

Mi okozná pontosan ezt az undort?

2019. máj. 27. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!