Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan bánjak szűz fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bánjak szűz fiúval?

Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet ált elő hogy barátom még nem volt nővel és jó halottam hogy nem olyan fontos mint a nőknél a szüzesség elvesztése de szeretnék kicsit tisztában lenni a dolgokkal hogy mit szabad és mit nem

2018. júl. 16. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem elsősorban ne kezeld ovisként :D A férfiaknál tényleg nem olyan, nekem is volt szűz barátom (igaz akkor én is az voltam). Hagyd, hogy férfinek érezze magát, ha irányítani akar, akkor bízd rá. Nyilván lehet "terelgetni", hogy neked mi a jó, meg hogy jó, de szerintem ez mindig így van új partnernél.

26N

2018. júl. 16. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Adj egy kis teret neki, fontos hogy ne éreztesd vele hogy ő tapasztalatlan, (ezt csupán azért mondom, mert néhányan, akik szűz nőkkel-férfiakkal alakítanak ki kapcsolatot, szoktak ilyen hibába esni, persze tisztelet a kivételnek!) de próbáld valamelyest segíteni őt az együttlét során és irányítsd !

Én rendkívül jónak tartom azt, hogy két pár beszélni tudjon egymással a szexuális témákról is, tabuk és gátlások nélkül, úgyhogy javaslom, beszélgessetek, magáról a szexről és az első együttlétetekről, hogy hogyan és miként szeretnétek, stb..

Első alkalommal én úgy vélem, jobb egy gyengéd együttlét, mint egy viszonylag “durva”-gyors aktus.

De minden jönni fog magától !

Nekem is sok tanácsot adtak, bár nekem tapasztalt partnereim voltak, de nagyon izgultam amikor szűz voltam, és éreztem a partneremen is némi izgalmat, mert tudta hogy akkor és vele leszek először, de ha kellő figyelemmel és szeretettel vagytok egymás iránt, ami a kérdésedből is leszűrhető, akkor hidd el nem lehet gond. Biztosan jól fogsz bánni vele.

2018. júl. 16. 13:29
 3/8 Zuzu82 ***** válasza:
80%
turelmesen, akkor is ha az elejèn bènàzni fog, legyèl turelmes.
2018. júl. 16. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem sem kell óvodásként kezelni!

Ha engeded, hogy férfinek érezze magát, jobbik esetben eléggé kifizetődő lesz hosszú távon.

Első szépen megfogalmazta.

Amugy a szűz csajokat utalom. Nagyon korlatozott gondolkodásúak. :D

21/ffi

2018. júl. 16. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Kis gyerekként nem fogok vele bánni már 20 éves.

Én is ilyesmikre gondoltam csak nem voltam benne túlzottan biztos mi is lenne a legjobb mert szint úgy voltam én is egy szűz fiúval de én is szűz voltam és azért az eléggé más. De így hogy én egy kicsivel tapasztaltabb vagyok nem mondom hogy "profi" mivel csak 3-4 éve vesztettem el né a szűzességem de nem szeretnék a mostani páromnak kellemetlenséget okozni bármivel is

2018. júl. 16. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd őt szép lassan kibontakozni, nyilván szinte észrevétlenül, de adhatsz neki visszajelzéseket és segítséget, mit , hogyan csináljon....De mindenképpen legyél vele türelmes.
2018. júl. 16. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Harapj bele egy nagyot a golyóiba. Ez a beavatás manapság.
2018. júl. 16. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor hagyd hogy megismerje vizualisan a noi testet. Oltozz at elotte parszor. Furodjetek egyutt. Sot akar lehet egy kolcsonos oralt is bedobni sex elott. Ha nem is, jol tarulkozz szet, hogy tudja megnezni a puncit. Pusztan sex elott szerintem ne szopd, mert kb 1 perc utan elsul. Utana lehez hogy izgulni fog csak, hogy nem jutott el a punciig.

Betenni nem fogja tudni. Segits majd neki kicsit. Hogy lejjebb tehye be. Valoszinuleg tul a csiklo fele fogja akarni nyomni be. Elotte akar szet is kenheted a nedvesseget magadon.

Ovszerrel lehet kinlodmi fog. Segits neki kicsit. Fogd meg a farkat a tovenel mig rahuzza. Eleg rendesen, nem kell sajnalni. Ugy konnyebb rahuzni.

Kb 3 perc alatt elmegy. Pihenjetek es mond h lesz masodik menezt. Addig beszelgessetek.

2018. júl. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!