Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más srácok is bánják, hogy csajjal sose dugtak csak fiúkkal?
Figyelt kérdés
Én néha bánom és filózom, hogy kéne, de csak azért, hogy tuti tudjam, hogy nem izgat. Van ezzel más is így?2016. aug. 19. 17:45
1/15 anonim válasza:
Ha így érzel elképzelhető, hogy biszex vagy.
2/15 A kérdező kommentje:
Oh dehogy. Nem nézegetem a nőket :D
2016. aug. 19. 18:33
3/15 anonim válasza:
Ha így érzel, akkor van egy nagyon minimális bi hajlamod. Nekem pl eszembe se jutna, mert bottal nem érnék úgy lányhoz.
4/15 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám lánnyal is, de nem izgulok fel rá. :(
15/f
5/15 anonim válasza:
Szerintem egy passzív, "nőiesebb" meleg srácnál fel sem merül. Aktívoknál lehet, de ettől még nem biszex. Heterók is elképzelik néha milyen lenne saját neművel, még ha titkolják is. Lányok jobban bevallják.
6/15 anonim válasza:
én passzív vagyok de néha elképzelem..
7/15 anonim válasza:
#4 vagyok. Passziv vagyok, inkabb feminin, de kiprobalnam. :)
8/15 anonim válasza:
Nekem lett volna lehetőségem, de ösztönösen elutasítottam (nem akartam h megfogja a farkam). Nem gondolom úgy h bármiről lemaradtam volna.
21 mfa
9/15 petike30 válasza:
Szia nemrèg meg is voltt szar
10/15 petike30 válasza:
Szia nekem most voltt de szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!