Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor sikertelen vagyok a lányok terén, miért gondolok mindig arra, nekem inkább a fiúkkal van dolgom? 23F
Szeretem a lányokat, de az igazság az, hogy 15 éves korom óta érdekelnek a srácok is. Majdnem minden nap ezen gondolkodom, főleg most, hogy sajnos magányos vagyok 2 éve. Eddig volt 2 kapcsolatom lánnyal (fiúval soha), az egyik 4 hónapig, a másik majdnem 1 évig tartott.
Mi lehet bennem ez az érzés? Miért van az, hogy ennyire eltérő érzések vannak bennem?
Én 13 éves korom óta sejtettem, hogy a fiúk is érdekelnek, de mivel nem akartam meleggé "változni", ezért elhatároztam, hogy csak csajokkal fogok randizni, ismerkedni, meg mindent csinálni.
Kb 17 éves koromig bírtam is a randizásokat, de utána beismertem magamnak, hogy meleg vagyok, nem akartam tovább magamat áltatni.
Amikor elment egy lánnyal randizni, mindig olyan kínosnak éreztem egy kicsit az egészet, volt, hogy fiúkat nézegetem közben az utcán, mert nem érdekelt egyszerűen a csaj, nemtudtam magam jól érezni egyetlen randin sem, arról nem is beszélve, hogy az egészet csak pénznyelésnek éreztem és végig szar volt a kedvem. Sosem tudtam egy lányt sem lenyűgözni, legalábbis, amikor sikerült azt is úgy éltem meg, hogy csak megszán egy mosollyal. Amikor meg odajutottam, hogy lefekhetnék lánnyal, akkor meg tökre befeszültem még a petting során és azt sem engedtem neki, hogy nadrágon keresztül hozzámérjen, meg mi lesz ha nem tetszik neki stb...
És érdekes módon az első melegrandimon ezek rohadtul nem voltak jellemzőek, baromira magabiztosnak, célratörőnek, viccesnek és sármosnak éreztem magam, meg bátornak is, szal kb. minden volt, ami lányoknál nem, és a melegrandiaim (már, amikor normális partnerrel hozott össze a sors) mindig jól alakultak, még akkor is, ha nem volt második randi, akkor is jó volt, lányokkal meg ilyet nem igazán éreztem, talán csak egyszer, de visszagondolva az a randi is rohadt kínos volt xD
Lehet, most csak áltatod magad, meg az is lehet, hogy csak azt hited a hosszabb kapcsolatodban is, hogy boldog vagy, de lehet egy srác vár rád, próbáld ki, mert minél többet vársz, annál többet veszthetsz.
"Mivel többségében 1-2 talira keresnek csak embert. Amit néha nem is értek."
A válasz pedig nagyon egyszerű. Én is néha játszanék fiúval, de ezek a fellángolások nagyon ritkák. Romantikus érzelmeket csak lánnyal tudok elképzelni, és nem tudok lány nélkül meglenni. Amikor 3 éve találtam egy srácot, hogy játsszunk, utána ki volt akadva, hogy miért nem akarom többet. Hát mert elég volt, nemtom, a punci jobban kellett. Pedig ezt közöltem vele az elején is.
A lényeg: ha a fiúk iránt érzel romantikus érzelmeket, és biztonságban érzed magad egy fiúval való kapcsolatban, akkor meleg vagy. De ha amúgy szerelmes lányokba szoktál lenni, csak a farkad akar egy kis plusz élvezetet, akkor valszeg nem, csak valamiféle menekülés, vagy örömszerzés miatti hajsza. Legalábbis én így tapasztaltam magamon. /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!