Mennyibe kerül az inszem és mennyi idő (gondolok itt a vizsgálatokra) ráfordítást igényel? Mennyi idő sikertelen próbálkozás után csinálják csak meg?
szia én ugy hallottam csak a gyogyszert kell kifizetni, az olyan 40 000 egy honap vagy kevesebb. mi már 3 éve probálkozunk, ez lesz a következö lépés..
32
Azt nem írtam, hogy mennyi.. Ha meddőségiben csinálják, akkor a gyógyszerek elég húzósak, persze ha a silányabb anyagot választod. Mi azt választottuk. Ha sima nődoki csinálja, aki szakembernek mondja magát Closty-t ír, aminek több kára van mint haszna, az fillérekbe kerül. Az injekciót csak meddőségi szakember írhatja fel, de inszemet csinálhat nődoki is. Ha nem a silány anyagot választod, akkor 45.000 a szuri (ha egyféle kell) plusz 8.000 a repesztő, plusz az Utrogestan ami utána van szintén 4.000 Ft.
Ha olyan helyre mész, ahol mindezeket a tb támogatja, akkor ezen felül nem kell fizetni, viszont ha Kaáli vagy Dévai akkor 40 ezer körül van egy beavatkozás.
Szia nekünk a SOTE II-n csinálták, teljesen TB alapon.
Clostival stimulálták a peteérést, ami nem egy tétel, ha jól emlékszem, még egy ezres se volt.
A tüszőrepesztő injekció volt az egyetlen húzós, Choragon, 10ezer Ft, ráadásul a 4 ampullából 3 még mindig megvan.
Én vagyok az utolsó
Igen, már a 34. hetet tapossuk :)
A sztorinkat leírtam a következő inszemes kérdésben részletesen.
Jó orvossal a TBs helyeken is szép eredményeket lehet elérni! :)
Mindenkinek mihamarabbi sikereket kívánok, mert nekünk ugyan hamar összejött, miután kezelni kezdtek, de pontosan tudom, min mentek keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!