Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más srácok is bánják, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más srácok is bánják, hogy csajjal sose dugtak csak fiúkkal?

Figyelt kérdés
Én néha bánom és filózom, hogy kéne, de csak azért, hogy tuti tudjam, hogy nem izgat. Van ezzel más is így?

2016. aug. 19. 17:45
1 2
 11/15 petike30 ***** válasza:
60%
Szia nemrèg meg is voltt szar
2016. aug. 20. 03:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
SOHA :)
2016. aug. 21. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én passziv vagyok, de én is gondoltam rá, de ha menne is max biszex lennék, mert bár fiuval se voltam, de a fiúkról nem is fogok lemondani soha ebben biztos vagyok

21/p

2016. aug. 21. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bánom. Pedig nem találom taszítónak a lányokat, még a mellek és a punci látványát sem, de nem is vonz egyik sem egyáltalán. Szerintem a fiúk külsőre is sokkal izgatóbbak, mint a lányok, és a személyiségük is általában érdekesebb, szimpatikusabb.

31/F

2016. aug. 22. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
én egyáltalán nem bánom, és nem is akarom..
2016. aug. 22. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!