Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon soknak számít, ha 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon soknak számít, ha 24 évesen több mint 30 férfi volt az életemben?

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 16:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
48%
Ez egy kis öntelt lotyó aki azthiszi hogy köpőcsészeként a társadalom megbecsült tagja.
2019. máj. 26. 18:20
 32/42 anonim ***** válasza:
63%

Igazabol a kerdest nem azert tette fel az eredeti kerdezo, mert valaszt akart ra, hanem mert tudta elore mi lesz a reakcio.

Itt hirdeti magat az oldalon, es meg sikerrel is jar. Persze szanalmas, de biztos kell neki az a 10-15k...

2019. máj. 26. 18:53
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 30 férfi a baj. Hanem amilyen stílusban írod itt a válaszokat. Az nagyon nagy baj.
2019. máj. 26. 19:02
 34/42 anonim ***** válasza:
60%
Már maga a kérdésfeltevés is egy idiótaság. Kit érdekel hogy mennyi volt? Miért számítana ez? Más ember lennél ha csak 5 lett volna???
2019. máj. 26. 19:45
 35/42 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy a 18-asnak igaza van. Nem az számít hogy kivel merre volt a csaj ezelőtt. Én is szívesen lennék művelt és jó csajjal és nem érdekelne h mit csinált előttem mert minden csaj csinál mindent csak sokan nem pénzért hanem élvezetből. Nem sokkal másabb az sem.

Aki a nőt használati tárgynak tekinti és a használtsága alapján méri az értékét az sekélyes és nem is érdemli meg a nőket!

35F

2019. máj. 26. 19:52
 36/42 anonim ***** válasza:
60%

Ha ennyire odavannak a lyukadért, ahogy te írod, akkor hogy lehet, hogy 30 férfi között se találtad meg az igazit? Ja, tudom, nem is kerested. De mennyi kéne még, hogy megtaláld, még 30 közül meglesz? És mi van, ha ott volt az igazi a 12. és a 23. között?

Mellesleg senkinek nincs a homlokára írva, hogy hány pasit fogyasztott el, tehát nyilván a kritizálók is bevállalnának, ha mondjuk ismeretlenül randiznátok.

28F

2019. máj. 26. 20:00
 37/42 anonim ***** válasza:
37%
#35 te egy értelmes férfi vagy :) Az ilyen felfogáshoz kell egy bizonyos értelmi szint, de azt tudjuk, hogy ez a lakosság kis részének van meg(a válaszokból is ez látszik). Engem sem érdekelne a párom előélete. Volt olyan barátom, akinek én voltam az első és olyan is, akinek szerintem a 100. kb. Számított valamit? Nem, semmit. Mindketten tisztelettudóak, értelmesek voltak, jól bántak velem. A szakításnak sem volt semmi köze ahhoz, hogy hány nővel voltak előttem.
2019. máj. 26. 21:24
 38/42 anonim ***** válasza:

Szerintem is azért tetted fel a kérdést, meg te magad is gáznak ítéled meg a dolgot. De ha jársz ide gyakran, és olvasod a kommenteket, akkor tudhatod, hogy itt milyenek az emberek. Nem fognak megnyugtató választ adni, sőt. Én azt látom, hogy itt kétféle felfogás van:

1. Rinyál, hogy miért nem talál magának ingyen szexpartnert.

2. Viszont aki 1 férfinál többel volt már együtt, az csak egy k. nem kéne hosszabb távú kapcsolatra.

Soha nem gondolják végig, hogy nyilván azért ezek a lányok is akarnak majd egyszer hosszú távú kapcsolatot, családot.

És az ilyen felfogású férfiak miatt nem is leszünk kaphatóak egyszeri kalandra. A magyar férfiak még mindig elég maradiak, sajnos. (Persze tudom, vannak ennél rosszabb országok is.)

Én magam kb. 10 férfival voltam együtt életemben, de nem reklámozom, mert tudom, hogy elítélnek. A férjemnek én vagyok a 4. nője, és egyszer ittasan mondtam neki a bűvös számot. Huh, de kár volt, azt hittem beadja a válópert, nagyon sokáig mosolyszünet volt utána, pedig régóta együtt vagyunk már, és soha nem csaltam meg, nem is szeretném. De valahogy azt hiszik, hogy akinek van előélete, az képtelen hűséges lenni, pedig a kettőnek semmi köze egymáshoz.

2019. máj. 26. 22:08
 39/42 anonim ***** válasza:
25%

En 22 eves csaj vagyok, kb 50 pasival voltam mar.

Leszarom ki mit gondol.

Vedejeztem, jol ereztem magam, es annyi orgazmusom volt mint masnak egy elet alatt.

2019. máj. 26. 22:25
 40/42 Maltodextrin ***** válasza:

Ha nem salátás a puncid és jó nő vagy, akiért érdemes hajtani: akkor nem gáz. Te már azon a szinten vagy, ahol ezt nem szabad reklámozni. :D

27f

2019. máj. 27. 04:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!