Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvalósítható az, hogy innentől csak a tanulással foglalkozok, és nem érint meg az, hogy nincs férfi az életemben?
Hónapok kellettek,hogy nagyjából elfogadjam ,hogy vége lett egy kapcsolatomnak,ami még igazán ki sem teljesedett.
Hiányzott még az után is,hogy tudtam,csak a testem kell neki. Emiatt lett vége,besokalltam,hogy bábuként tekint rám.
Ezután néhány héttel volt néhány srác,aki érdeklődött felőlem, egy kis figyelemelterelésnek jól jött,de mindenkinek mondtam,hogy m mi zajlik bennem.
Van egy srác,akivel találkoztunk néhányszor ,jókat beszélgettünk. Nem tudtam hova tenni, úgy éreztem mindig,hogy csak azért találkozik velem,hogy az önbizalmának ez jó legyen,hogy vannak érdeklődő lányok felé , habár az nem tiszta még most sem,hogy barátként néz rám,vagy annál többet szeretne. Illetve most már oda jutottam,ezen sem gondolkodok,mert szeretne találkozni,de aztán mindig úgy alakítja,hogy nem jön össze,nem értem.
Valami ex lehet neki a háttérben valószínűleg.
All in all, azt szerettem volna ezekkel mondani,hogy igazán komolyan érdeklődő férfi/srác nincs senki .
A tanulmányaim végéhez közeledek,szeretném felelősségteljesen végigcsinálni.
Nehéz belevágni úgy,hogy a volt barátom-akiről az elején írtam- még úgy érzem nem teljesen engedtem el. Talán látni is fogom újra őt, 3 hónap után.
Voltatok már így ? Valami célotok volt,ami elég meghatározó , és hogyan kerekedtetek felül az érzelmeken ?
Nem vagyok egyáltalán kapcsolatfüggő, 21 éves vagyok,és 1 férfi volt az életemben,aki nagyobb hatással volt rám.
Persze, többet is érsz vele.
Mindenképp legyen egy célod. A tanulás szempontjából jobb is, ha nincs párod, mert olyankor még a fal is izgalmasabb, nem még a szex.
Aztán ha végeztél, akkor ne aggódj, magától jönni fog a szerelem. Gondolom, hogy ezzel a sráccal is egyszerűen kialakultak a dolgok, nem görcsöltél rá.
21/L
Köszönöm a válaszokat!
Igazán jól esnek ezek a szavak. Éreztem én,hogy a hozzáállásommal van a gond, mert taszítanám a dolgot,csak rosszabb lenne. Meg kell tanulnom lazább lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!