Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvalósítható az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvalósítható az, hogy innentől csak a tanulással foglalkozok, és nem érint meg az, hogy nincs férfi az életemben?

Figyelt kérdés

Hónapok kellettek,hogy nagyjából elfogadjam ,hogy vége lett egy kapcsolatomnak,ami még igazán ki sem teljesedett.

Hiányzott még az után is,hogy tudtam,csak a testem kell neki. Emiatt lett vége,besokalltam,hogy bábuként tekint rám.

Ezután néhány héttel volt néhány srác,aki érdeklődött felőlem, egy kis figyelemelterelésnek jól jött,de mindenkinek mondtam,hogy m mi zajlik bennem.

Van egy srác,akivel találkoztunk néhányszor ,jókat beszélgettünk. Nem tudtam hova tenni, úgy éreztem mindig,hogy csak azért találkozik velem,hogy az önbizalmának ez jó legyen,hogy vannak érdeklődő lányok felé , habár az nem tiszta még most sem,hogy barátként néz rám,vagy annál többet szeretne. Illetve most már oda jutottam,ezen sem gondolkodok,mert szeretne találkozni,de aztán mindig úgy alakítja,hogy nem jön össze,nem értem.

Valami ex lehet neki a háttérben valószínűleg.

All in all, azt szerettem volna ezekkel mondani,hogy igazán komolyan érdeklődő férfi/srác nincs senki .

A tanulmányaim végéhez közeledek,szeretném felelősségteljesen végigcsinálni.

Nehéz belevágni úgy,hogy a volt barátom-akiről az elején írtam- még úgy érzem nem teljesen engedtem el. Talán látni is fogom újra őt, 3 hónap után.

Voltatok már így ? Valami célotok volt,ami elég meghatározó , és hogyan kerekedtetek felül az érzelmeken ?

Nem vagyok egyáltalán kapcsolatfüggő, 21 éves vagyok,és 1 férfi volt az életemben,aki nagyobb hatással volt rám.

2017. aug. 25. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, többet is érsz vele.

Mindenképp legyen egy célod. A tanulás szempontjából jobb is, ha nincs párod, mert olyankor még a fal is izgalmasabb, nem még a szex.

Aztán ha végeztél, akkor ne aggódj, magától jönni fog a szerelem. Gondolom, hogy ezzel a sráccal is egyszerűen kialakultak a dolgok, nem görcsöltél rá.

21/L

2017. aug. 25. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj... Mondhatni ugyanebben a helyzetben vagyok, csak pár körülmény tér el. Leírhatnám a történetem, de nem untatnálak vele. Csak annyit mondanék, hogy soha se fogod tudni teljesen elfogadni, hogy nincs férfi az életedben. Ideig-óráig lefoglalhatod magad, de újra és újra elő fog törni belőled a vágy, ami lassan, de biztosan frusztrációvá érik. Szerintem ne várd meg, mert rettentően káros. Tapasztalatból mondom. Fiatal vagy, csak 21 éves. Bőven van időd olyat találni, aki képes megbecsülni és a tenyerén hordoz. Biztos megtalálod azt, akivel képes lennél egy életet leélni, csak ne zárkózz el tudatosan, mert csak saját magadnak ártasz vele, hidd el.
2017. aug. 25. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudod kizárni, az lehetetlen, akkor már nem ember vagy. Csak tudni kell kezelni. Próbálj meg rákoncentrálni a tanulni valóra és ne ezen kattogni. Ha éppen nem tanulsz, menj el sétálni vagy biciklizz, esetleg fuss egy nagyot. Ha neked belefér akár ki kapcsolhatod minden elektromos kütyüdet, hogy csak magaddal tudj törődni. Nekem ez segít ilyen helyzetben.
2017. aug. 25. 21:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazán jól esnek ezek a szavak. Éreztem én,hogy a hozzáállásommal van a gond, mert taszítanám a dolgot,csak rosszabb lenne. Meg kell tanulnom lazább lenni.

2017. aug. 25. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan, a lazaság nagyon fontos. Én is évekig be voltam feszülve, tele voltam félelmekkel, önértékelési gondokkal... De sokkal jobban érzem magam és sokkal felszabadultabb vagyok, amióta lazábban veszem a dolgokat. Nem szabad túl sokat agyalni a dolgokon, csak el kell őket fogadni, ahogy vannak. A dolgok csak dolgok, amikből te csinálsz gondot.
2017. aug. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!