Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexen kívül mire jó egy férfi?
Figyelt kérdés
Bárhol,bármikor megkaphatja egy nő,minek kell elköteleződni,sok esetben csak csicskázik a nő a férfi mellett! Mi haszna van még? :/2017. aug. 25. 18:28
1/24 anonim válasza:
Elég otromba kérdés, nem kötelező férfival vagy nővel társulni, mindamellet sok férfinek nem is központi kérdés a szex, sőt stabil kapcsolatban leginkább nem.
2/24 anonim válasza:
Nyugi Kérdező, te még szexre sem vagy jó
4/24 anonim válasza:
Hú erre sok választ fogsz kapni. Egyébként pl. kitolatni a kocsival a garázsból, totálkár nélkül.:D
5/24 anonim válasza:
Hát őszintén sajnálom azt a nőt, akiben ez egyáltalán felmerül kérdésként. Sajnálom, hohy nem tudod milyen egy normális férfi-nő kapcsolat de tényleg. És ezt nőként mondom.
6/24 anonim válasza:
Allitolag meg a kertet is fel tudjak asni.
7/24 anonim válasza:
Sőt én általában először kihasználom szexre utána meg levitetem vele a szemetet.. :D néha még a füvet is lenyírja, hasznos kis gép, megéri beruházni rá.
8/24 anonim válasza:
Sajnállak... Én eddig még szinte csak csalódtam a nőkben pedig jó adottságaim vannak, de mégis tudom mire jó egy nő, nem égtem ki. Sőt talán pont azért nem jön össze mert nekem életem legnagyobb célja, hogy megtaláljam álmaim nőjét az "igazit" aki mellett boldog tudok lenni, hívd ahogy akarod. Ha már megtaláltam volna akkor kilőve a legnagyobb célom és unalmas is lenne az életem :D De pl olyasmiről, hogy lelki társ, intimitás, szerelem, bizalom, feltétlen szeretet, támogató háttér, otthon melege, kiscsalád, gyerkőcök (majd), összebújás,közös jövő stb... ezekről még nem hallottál? Mert pl ezekre is jók nem csak szexre :)
9/24 A kérdező kommentje:
Itt hirtelen még 2 ok,amiért nem kell! Se garázs,ahonnan ki kell állni,/utcán parkolok/ se kert amit fel kell ásni! xD
Privisnek üzenem,nem vagyok már kisgyerek,hogy az ölébe üljek! :)
Valami hasznosabb ha lenne,talán még vevő is lennék rá! :)
2017. aug. 25. 18:49
10/24 anonim válasza:
nemtom. mire jó egy nő? mer szexet kapok ahol akarok, a többit meg el tudom intézni magam is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!