Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar egy férfi a szexen kívül a nőtől?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 23:34
3/24 anonim válasza:
:ASD::A:S:D
Ezt biztos vagyok benne hogy egy nő kérdezte meg! Javaslom kicsit gondolkozz el.
Amit el tudsz képzelni hogy megad egy férfi, azt meg is kapod. Csak nagyon kévés férfitól.
4/24 A kérdező kommentje:
de őszintén nem tudom mert azt látom a férfi nem tud úgy szeretni mint egy nő a férfiben nem látok érzelmeket....
2013. ápr. 10. 23:38
5/24 anonim válasza:
rossz férfit fogták ki...
Létezik olyan férfi aki 1000x jobban tud szeretni mint egy nő.
7/24 anonim válasza:
Én a szexen kívül érzelmeket,törődést is akarok a nőktől.
8/24 anonim válasza:
Mondjuk, ha rendes pasival van dolgod, akkor van rá esély hogy szerelmet is akar, vagy-kortól függõen- komoly kapcsolatot, családot stb. De szerintem te még nem tartasz ott korban. Ha jól tippelek.
9/24 anonim válasza:
Kérdező,ahhoz szerencse kell hogy egy olyan férfit találj aki nem csak szexet akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!