Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar egy férfi a szexen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar egy férfi a szexen kívül a nőtől?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 23:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

kérdező egyátalán nem kell szerencse, hanem jó emberismerő kell hogy legyél.

Nekem nincs 1 barátom sem, de bárkit aki megközelít vagy belenézeka szemébe, tudom mit akar tőlem, meg mire gondol!

2013. ápr. 10. 23:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Utána egy jó marhasültet...
2013. ápr. 10. 23:47
 13/24 anonim ***** válasza:
de sok férfinek vannak érzelmei és sokan ki is tudják mutatni, legközelebb olyat válasszál N
2013. ápr. 10. 23:56
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

Köztudottnak kéne lennie hogy a férfiak nagy részének csak azért van barátnője hogy legyen kit dugni rendszeresen

2013. ápr. 11. 00:00
 15/24 anonim ***** válasza:
14#– Ennyi erővel női szemszögből is igaz az állítás, nem?
2013. ápr. 11. 00:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem,ők máshogyan működnek mint a férfiak
2013. ápr. 11. 00:03
 17/24 anonim ***** válasza:
kaját,takarítást,kutyasétáltatást,meg a fizetését:D.
2013. ápr. 11. 00:03
 18/24 anonim ***** válasza:

Alapesetben semmit nem akarok egy nőtől csak a szexet. Mert csak arra való! Ha tetszik ,ha nem. De ezt fordítva is írhatom, úgy is megállja a helyét, csak hogy kedves hüvelyes, ne kapd fel a vizet, hogy mekkora hímsoviniszta tetű vagyok.

Miről van szó?

Arról, hogy alapesetben, egy nő aki nem hozzám való, attól nem lehet mást akarni szerintem. Én legalábbis így vagyok vele.

Miből áll egy párkapcsolat? A párod a te barátod illetve a nemiségben is a partnered.

Ott a probléma ha a nő nem tud egyszerüen a szellemi partner lenni, nem tud a barát státuszig eljutni!

Akkor mi mást akarjak tőle? Csak szexet.

Mitől jut el egy nő a barát státuszba nálam?

Ha ugyanazokat az elveket valjja, ugyanaz az érdeklődési köre, stílusa is összeegyeztethető velem, vérmérséklet, tehát tökéltesen egy "húron pendülünk"

Akkor lehet egy teljes értékű partnernek tekinteni szerintem.

Tehát hogy értsd!

Hiába van egy nagyon szép, kedves aranyos barátságos lány, aki még mellette okos is, meg jó kommunikációs készsége is van, a hobbija meg mondjuk a hegedülés, meg a könyvolvasás, szereti a szépirodalmat, néha elmászik az operába, és szereti Vitray Tamás altató műsorait is nézni. Hatalmas állatbarát, van 5 macskája, meg egy szobára szarós Terrierje.

Én viszont minden amit ő szeret azt unom, rühellem és allergizálom állatokkal az élen, és én a sportot, erőszakot, kemény zenéket, pörgést, adrenalint, egészésgmániát szeretem.

Őt viszont ez nem érdekli!

Tehát nem pendülünk egy húron.

Számomra ő egy unalmas szar tehát! Nem tartozik a köreimhez, és így nem is tud a párom lenni. Elaludnék mellette, szenvednék, és csak szexre járnék el hozzá, mert más közös nincs bennünk.

Tessék, pedig egy szép aranyos, kedves okos barátságos lány. De ez nem elég! Nálam nem.

Én nem tolerálom ha valaki más. Sosem szerettem "másokkal" haverkodni.

Főleg ez az oka annak is,hogy miért vagyok még mindig egyedül, és sosem akartam nőt igazán.

Tudod, olyan nőt, aki számomra megfelelne, olyat, aki belül olyan mint én, azt nehéz találni. Ha van is, foglalt!

Nem fogok olyannal szenvedni, akiben nem találok semmi érdekeset.

Az ilyen meghitt összebújós intim együttléteket egy jobbféle prostituált is meg tudja adni. Heti egy óra abból is bőven elég volna /számomra/.

Mi van ha megtalálnám aki hozzám való?

NYilván akkor volna sok közös program együtt, ami összetart hosszú távon, nem kéne agyalni, tervezgetni, hogy mi az istenfaszát beszéljek én ezzel a nővel? Mert mindig ez a probélma,hogy gőzőm nincs egy vadidegen nővel miről lehet beszélni. Általában a nők nem oylanok ,akikkel lehet valami /számomra/ érdekesről is beszélni.

Ezeknek csak a szaros szex és new york, meg a műkörömépítő studió, illetve romkomédiákban merül ki az életük zömében. NEm mind ilyen, nem kell lebüfögni ezért, de sok van ez a féle is.

2013. ápr. 11. 00:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Kaját az asztalra, szexet az ágyba és semmi mást!
2013. ápr. 11. 00:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Rántott húst!
2013. ápr. 11. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!