Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek annak van hátsó szándéka, ha egy kapcsolatban egy férfi mindent megad egy nőnek?
Figyelt kérdés
Ruhákat, cipőket, ékszereket, utazásokat, csak úgy simán készpénzt, kifizet neki bármit, mindent meg vesz neki, tehát nem kell dolgoznia a nőnek.
Ezeknek a kapcsolatoknak van valami hátsó szándékuk a férfi részéről?
2017. aug. 24. 14:01
1/6 anonim válasza:
a pénz nem minden az érzelmeidet fogja ő cserébe használni
3/6 anonim válasza:
persze, sok-sok gátlástalan, vad szexet var cserébe 😆
4/6 anonim válasza:
Nem biztos, de jobb, ha saját lábon is tud a nő állni.
5/6 anonim válasza:
Kell nekem ilyen pasi :D le lehet pontozni:D
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére szerető párom van, nem kompenzál pénzel semmit, de nekem olyan mintha az ilyen kapcsolatok, hátsó szándékra épülnének.
2017. aug. 24. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!