Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Kaptam az emailemre egy ismeretlen címtől farokképeket, de a részletekből 90%ig biztos vagyok a tulajdonosában. Hagyjam figyelmem kívül, tiltsam, vagy tegyem szóvá neki?
N
2019. máj. 20. 13:43
1/5 anonim válasza:
Én is kaptam már ilyet, mondjuk az egyértelmű helyzet volt, meleg volt a srác. Igyekeztem poénra venni.
2/5 anonim válasza:
Attól függ tetszik e a dolog. Ha igen tedd szóvé neki, ha nem tiltsd. N
3/5 anonim válasza:
Minden esetben figyelmen kívül hagynám. Szerintem minden más esetben lereagálni marha ciki... már akinek ez a szint nem szint. :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez elég beteges. Ha személyesen nem mer megszólítani és csak a farkát tudja névtelenül elküldeni, akkor hagyd a fenébe mert valami nagyon nincs rendben a sráccal.
5/5 anonim válasza:
Sztem elsőre reagálj neki úgy, mintha nem ismernéd, és közöld vele a szándékaidat.
Mármint hogy akarsz-e valamit vagy nem.
Meg persze ki is figurázhatod :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!