Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Pár hónapja jöttem össze a barátommal. Én 21 éves vagyok ő pedig 25. Már annál a szintnél tartunk mikor közelebb is szeretnénk egymást megismerni. Egymáshoz nem járunk, mert még korainak tartjuk a bemutatást, jobb már azt akkor mikor tényleg komoly egy kapcsolat. Elég sokan lakunk a házban és nála is mindig van otthon valaki. Nem tudunk kettesben lenni sehol. Volt már valaki ilyen helyzetben?
2019. ápr. 26. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sok fiatal pár. Nem tudtok kölcsönkéri baráttol egy üres lakást pár órára? Esetleg egy szóbát kivenni valahol.
2019. ápr. 26. 09:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Dolgozni jár, hotel nincs közelben úgyhogy ez nem nagyon oldható meg. Mikor végez akkor hozzám el tudna jönni, de úgy nem hogy ne venné észre senki
2019. ápr. 26. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Kocsi van?
2019. ápr. 26. 09:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Van
2019. ápr. 26. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor el tudtok menni az első panzióig.
2019. ápr. 26. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
PÁR HÓNAP??? Lehet velem van a baj, de akivel komoly volt a dolog, azt az elején tudtam, és hamar bemutattam a szülőknek, így nem kellett bújkálni.
2019. ápr. 26. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
velem is hasonlóan volt annó. mindketten kilencedikesek voltunk amikor összejöttünk, kollégisták. 120 kilométerre laktunk egymástól, 3 átszállás... eleinte még nem volt gond, mert kilenc-tizedikben még nem kívàntuk egymást olyan intenzíven, de aztán tényleg zavaró volt ez az állandó finomkodás: vége az óráinknak, találkozunk, de csak a városban tudunk lenni és semmi 'erkölcstelenkedés', mert látnak. szóval leginkább a nyarak voltak élvezetesek, mert akkor egymásnál aludtunk napokat. illetve a 3 év alatt 6x kielégítettük egymást a koliszobába, mikor korábban végeztünk és nem volt felügyelet. tavasszal és szeptemberben pedig kimentünk piknikezni a (belvárostól nem messze lévő) püspökerdőbe, és ott a pléden szeretkeztünk.
2019. ápr. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!