Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ferjnel vagyok, de mas ferfiara gondolok, mas is volt hasonlo helyzetben?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 23:38
1/10 anonim válasza:
Én olyan férfihoz mentem hozzá, aki minden igényemet kielégít, és 7 év után is baromi jó a szex.
2/10 anonim válasza:
Persze, kb. minden nő manapság.
3/10 anonim válasza:
Ebben nem hiszek, az ilyen nőnek én vagy túl alacsony vagy túl messze vagy túl semilye n vagyok..
4/10 anonim válasza:
Azt h mit tegyél azt te tudod.
2 választásod van:
-Vagy kiéled a vágyaidat
-Vagy elnyomod őket, és hűséges leszel.
L
5/10 anonim válasza:
Mit jelent pontosan az, hogy más férfira gondolsz? Állandóan róla fantáziálsz, vagy csak szex közben gondolsz rá? Ki ez a férfi, egy híresség, vagy az ismerősöd? Érzel iránta valamit (szerelmet, szeretetet), vagy pusztan szexuális kontextusban gondolsz rá? Ezek fontos kérdések, mert nem mindegy, hogy néha felizgulsz Tom Cruise testére, vagy beleestél a kollegadba és állandóan rá gondolsz.
6/10 anonim válasza:
Mi az amit nem kapsz meg a férjedtől?
N
7/10 anonim válasza:
"és 7 év után is baromi jó a szex."
Hűha, figyelitek?
7 év után, ez oszt igen:D
8/10 anonim válasza:
Irigykedsz drágám? :) 7 év házasság után elég sok pár már ráun a másikra, rosstabb esetben rommá csalják a másikat. Szerintem igenis pozitív dolog az, hogy mai napig ugyanúgy kívánjuk a másikat, és még mindig rendszeres, baromi jó szex van, nen csak heti/havi 5 perc...
9/10 anonim válasza:
Igen, a 7 éves kapcsolatodra irigykedek.
Az első kapcsolatom hosszabb volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!