Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a nő aki nem szeret szopni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő aki nem szeret szopni de nem is varja el a nyalast, az selejt?

Figyelt kérdés

Ti hogy látjátok? Mi a véleményetek erről?

N

2019. máj. 18. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Engem nem zavarna
2019. máj. 18. 23:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezért miért lenne selejt?

Én imádom az orált adni kapni, de ha vki nincs oda érte akkor attól még nem dől össze a világ. Majd ezt helyettesítik vmivel.

L

2019. máj. 19. 00:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen. F 40
2019. máj. 19. 00:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem.Miért lenne az??

Nem vagyunk egyformák.

Engem igazából nem érdekel hogy szereti adni vagy nem.Viszont én szeretek nyalni és kicsit lehangol ha egy nő visszautasítja hogy ki akarom nyalni.

Bár az is igaz hogy volt olyan is aki csak azért nem akarta hogy kinyaljam, mert akkor neki is viszonoznia kellene.Amit egyáltalán nem vártam el.

Szóval nem.Nem selejt.Csak rossz ha még csak azt sem engedi hogy kinyaljam.

2019. máj. 19. 01:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem selejt. De nekem igényem van a kölcsönös orálra úgyhogy szakítani szoktam, ha ilyen nővel hozott össze a sors. Persze nem az első után ha nem csinálja vagy nem engedi, hanem pár alkalom után. Eleinte az is lehet hogy nincs még meg a hölgy részéről a bizalom, fel kell oldódnia kissé és ez időbe telhet. De ha ezt mereven elutasítja akkor nekem nem pálya. Volt olyan hölgy ismerősöm aki a hímvessző látványát sem bírta, a behatolást engedte, de sem megfogni, sem bármiképp izgatni arról már szó sem lehetett, érzékeny búcsút vettünk egymástól.
2019. máj. 19. 06:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem szeretni kell hanem csinálni
2019. máj. 19. 06:20
 17/20 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy találj partnert hozzá, akinek így megfelelsz, ahogy vagy.

Vagyunk páran, akik kicsit másképpen működünk, mint a nagy átlag. (Pl. férfiként én sem szeretek orált kapni, de adni meg igen.) Ami nehéz ebben, hogy az ismerkedés első szakaszában nem nagyon illik ilyesmiről beszélni, pedig jobb lenne minél hamarabb tisztázni az ilyen, és hasonló kétdéseket...

2019. máj. 19. 07:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hála istennek és szeretem adni de kapni nem igazán. Ebből nem szoktak a pasijaim gondot csinálni
2019. máj. 19. 09:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem selejt!

Viszont én olyanokat kedvelem akik szeretnek szopni és élvezik is !

2019. máj. 19. 10:39
 20/20 mikeXxX ***** válasza:

Szerintem nem selejt emiatt senki sem .

De én szeretem adni és kapni is ezért ilyen partner nem kéne . 40f

2019. máj. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!