Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki nem szeret szopni de nem is varja el a nyalast, az selejt?
Ti hogy látjátok? Mi a véleményetek erről?
N
Ezért miért lenne selejt?
Én imádom az orált adni kapni, de ha vki nincs oda érte akkor attól még nem dől össze a világ. Majd ezt helyettesítik vmivel.
L
Nem.Miért lenne az??
Nem vagyunk egyformák.
Engem igazából nem érdekel hogy szereti adni vagy nem.Viszont én szeretek nyalni és kicsit lehangol ha egy nő visszautasítja hogy ki akarom nyalni.
Bár az is igaz hogy volt olyan is aki csak azért nem akarta hogy kinyaljam, mert akkor neki is viszonoznia kellene.Amit egyáltalán nem vártam el.
Szóval nem.Nem selejt.Csak rossz ha még csak azt sem engedi hogy kinyaljam.
A lényeg, hogy találj partnert hozzá, akinek így megfelelsz, ahogy vagy.
Vagyunk páran, akik kicsit másképpen működünk, mint a nagy átlag. (Pl. férfiként én sem szeretek orált kapni, de adni meg igen.) Ami nehéz ebben, hogy az ismerkedés első szakaszában nem nagyon illik ilyesmiről beszélni, pedig jobb lenne minél hamarabb tisztázni az ilyen, és hasonló kétdéseket...
Nem selejt!
Viszont én olyanokat kedvelem akik szeretnek szopni és élvezik is !
Szerintem nem selejt emiatt senki sem .
De én szeretem adni és kapni is ezért ilyen partner nem kéne . 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!